Samen creëren wij jouw online wereld.

Bouwservice Nick Zuidema

Mobielvriendelijke website gerealiseerd voor Nick Zuidema Bouwservice!

Bouwservice Nick Zuidema - Subbs

Nick Zuidema Bouwservice is een jong en gedreven bouwbedrijf die gespecialiseerd is van badkamers tot aan het verbouwen van een woning. Bij Nick Zuidema kun je terecht voor al je verbouwingen & meer!

Begin 2021 kwam Nick bij ons met de kwestie of wij een strakke, mobielvriendelijke website konden bouwen. De website moest gaan dienen als online visitekaartje waarop verschillende projecten te zien zijn. Hiermee wil Nick de buitenwereld laten zien welke projecten hij heeft afgerond.

Wensen omtrent website

Om een helder beeld te krijgen van de verwachtingen en wensen van Nick, hebben wij een aantal keren met elkaar gesproken. In deze gesprekken gaven wij aan hoe wij van plan waren de website op te stellen en welke informatie we nodig zijn. We spraken met elkaar af op welke termijn we de site konden opleveren en met welke huisstijl we gaan werken. Door deze gesprekken wisten we de verwachtingen en konden wij ons ding doen!

Website realisatie

Na de voorbereidende gesprekken was het moment daar, we zijn de site gaan bouwen! We zijn begonnen met het vastleggen van een domeinnaam en hebben hier de webhosting aan gekoppeld. Vervolgens zijn wij gestart met het opstellen van de navigatiestructuur en hebben wij de kleuren en lettertype bepaald.

Nadat de basis is gelegd zijn wij verder gegaan met het bepalen van de paginastructuur. Zo vonden wij het praktisch dat de bezoeker op iedere pagina snel en eenvoudig een offerteaanvraag kan indienen. Wij hebben er ook voor gekozen om met weinig tekst te werken en veel afbeeldingen van projecten.

In de volgende fase hebben wij de pagina’s gevuld met content op basis van de branche waar Nick actief in is. Bij deze content hebben wij gepaste afbeeldingen toegevoegd die een duidelijk beeld geven hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Nadat alle pagina’s waren gevuld met content hebben wij de footer ingedeeld en opgemaakt. Na deze stap konden wij de eerste versie aan Nick opleveren.

Website optimalisatie

Zoals altijd bespreken we de eerste versie van de website tot in de puntjes. In het persoonlijke gesprek met Nick kwam naar voren dat er een aantal diensten toegevoegd konden worden en dat een aantal afbeeldingen anders konden. Nadat wij deze punten hadden doorgevoerd kon de website dan eindelijk online! Een resultaat die wij met trots hebben opgeleverd.