Samen creëren wij jouw online wereld.

D&M IJskraam

D&M IJskraam Social Media Management & Website Realisatie

DM IJskraam - Subbs

D&M IJskraam

D&M IJskraam was onze eerste ‘klant’. Wij hebben voor deze partij de website gemaakt voordat Subbs daadwerkelijk bestond. Voor deze partij was al snel duidelijk dat er niet veel ijs verkocht zal worden via de website, we zijn het toen gaan proberen via verschillende campagnes op social media! 

Social media management

Voor D&M hebben wij de volledige Facebook ingericht en voorzien van content in de zomerperiodes van 2019, 2020 en 2021. Het resultaat is dat D&M IJskraam momenteel bijna 900 volgers heeft! In de afgelopen periode hebben wij ervoor gezorgd dat het bedrijf verschillende evenementen heeft mogen bezoeken, bekend stond onder de lokale bewoners als een kwalitatief goede ijskraam. Bekijk de Facebook-pagina van het bedrijf door hier te klikken. 

Website realisatie

Voor D&M hebben wij ook een mobielvriendelijke website mogen realiseren. De website moest voornamelijk dienen als ondersteuning van de Facebook pagina, maar wel gevuld zijn met aantrekkelijke informatie. Uiteindelijk hebben wij deze website succesvol mogen aanleveren.

Appointment
Ontvang een offerte!