Samen creëren wij jouw online wereld.

Dorp Nieuw-Balinge

Website gerealiseerd voor het dorp Nieuw-Balinge!

Subbs - Nieuw Balinge

Dorp Nieuw-Balinge

Het dorp Nieuw-Balinge is een klein dorp uit de provincie Drenthe. Het dorp is gelegen in een prachtige natuur en beschikt over verschillende verenigingen. Maandelijks wordt er een dorpsboekje verspreid onder de naam ‘Het Kontakt’. Door de jaren heen is het dorp steeds meer bezig met digitalisering en daar hoort uiteraard een goed werkende website bij!

Website realisatie

Begine 2021 klopte het dorp aan of wij ideeën hadden omtrent het online krijgen van dorpsblad ‘Het Kontakt’. Na een aantal goede gesprekken hebben wij besloten om een volledig nieuwe website op te zetten waar alle verenigingen, bedrijven en recreaties goed naar voren komen.

In de website is een apart onderdeel geimplementeerd voor ‘Het Kontakt’. Op deze pagina is het dorpsblad iedere maand te lezen. Doordat steeds meer mensen het blad online kunnen lezen, wordt papierverspilling tegen gegaan. Subbs blijft door de jaren heen kort bij het dorp staan om mee te gaan met de digitalisering en binnen enkele jaren het blad enkel en alleen online te publiceren.

Tijdens de bouw van de site zijn eerst alle verenigingen benadert om tekstueel dingen aan te leveren. Vervolgens hebben wij deze informatie in de website toegevoegd en zijn we verder gegaan met de bedrijven en recreaties. We hebben een algemene pagina opgemaakt met daarin alle bedrijven en recreaties van het dorp. Tot slot hebben wij pagina’s gemaakt waar foto’s van de natuur of evenementen aan kunnen worden toegevoegd. Na een aantal afsluitende gesprekken hebben wij de website succesvol kunnen aanleveren. Momenteel houden wij de site bij en zorgen we dat iedere dorpeling zijn voorkeuren kan geven.

Appointment
Ontvang een offerte!