Samen creëren wij jouw online wereld.

EC de Broekstreek

Mobielvriendelijke website gerealiseerd voor EC DE Broekstreek!

EC De Broekstreek

De Energie Coöperatie De Broekstreek is opgericht op initiatief van Plaatselijk belang De Broekstreek, de Agrarische Natuur Vereniging Broekstreek en de Vereniging Duurzaam Balinge. Klanten van Energie van Ons die zich aan melden via onze Energie Coöperatie De Broekstreek kunnen lid worden van onze Coöperatie en actief mee besturen, beslissen en deelnemen om de duurzame projecten en initiatieven te realiseren.

Website realisatie

Voor Energie Coöperatie De Broekstreek was het doel om een informatieve, mobielvriendelijke website te realiseren. Na goed overleg werd duidelijk welke informatie de website moest weergeven en welke huisstijl we konden hanteren. Wij hebben gekozen voor een ‘one-page website’ omdat wij zo kort en bondig kunnen weergeven waar de coöperatie voor staat.

We zijn vervolgens gestart met het bepalen van de onderwerpen in de pagina om deze vervolgens te vullen met afbeeldingen en content. EC De Broekstreek had de wens om ook informatie te kunnen plaatsen op een ‘nieuws’ pagina, deze hebben wij dan ook opgesteld, ingericht en uitgelegd in een introductiefilmpje. Tot slot hebben wij alles met de menubalk gekoppeld zodat alles werkend is. Door een prettige samenwerking en goede communicatie, hebben wij deze website succesvol kunnen opleveren.