Samen creëren wij jouw online wereld.

Jansen Eupe Dienstverlening

E. Janssen Eupe ook online actief!

Jansen Eupe Dienstverlening - Subbs

Erwin Janssen Eupe Agrarische Dienstverlening

Als zoon van een loonwerkersechtpaar heeft Erwin volop kennis gemaakt met de dienstverlenende agrarische sector. Bij diverse boeren, burgers en buitenlui was de goedlachse Erwin een welkome gast. Akkers en weilanden werden door hem op oogstrelende wijze verwend.

Naderhand verbreedde hij zijn professionele horizon. Tal van tuinen werden door hem verfraaid in de jaren dat hij zich de kneepjes van het hoveniersvak eigen maakte. Zijn zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en leidinggevend vermogen werden snel opgemerkt.

Website realisatie

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt is Erwin begin 2021 gestart met zijn eigen zaak. Anno 2021 is een website niet meer te missen voor startende ondernemers. Via via kwamen wij met elkaar in contact en na een aantal gesprekken was duidelijk wat ons doel was, een zeer aantrekkelijke website bouwen die op alle vlakken goed toegankelijk is. 

We zijn gestart met het vastleggen van de domeinnaam en het regelen van de hosting. Vervolgens zijn we verder gegaan met het bepalen van de huisstijl, wij hebben hierbij gekozen voor een combinatie van zwart/groen waardoor de knoppen er nog beter uitkomen. Vervolgens hebben wij de besproken pagina’s aangemaakt en deze gevuld met relevante content. Tot slot hebben wij de website mobielvriendelijk gemaakt en waar nodig teksten geoptimaliseerd. Uiteindelijk hebben wij de website vakkundig kunnen opleveren.

Appoinment
Get a quote