Samen creëren wij jouw online wereld.

JustinFlex

Website gerealiseerd voor uitzendbureau JustInFlex uit Groningen

JustinFlex - Subbs

JustInFlex Groningen

JustInFlex is een Uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Het bedrijf biedt verzorgend en verplegend personeel in de thuiszorg aan particulieren en aan instellingen. Het werkgebied omvat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. 

De eigenaar JustInFlex heeft een aantal jaar geleden het bedrijf overgenomen waar hij al jaren werkzaam was. Hij wilde graag met een frisse start beginnen, wij hebben hier aan meegeholpen door de volgende diensten toe te passen.

Website Ontwikkeling

De wens van de klant was om een heldere website te hebben die voldoet aan de hedendaagse trends, gecombineerd met de opties om vacatures online te plaatsen en om makkelijk contact op te nemen. Dit hebben wij voor deze partij uitgevoerd, het resultaat kunt u zien door op de knop onderaan deze pagina te klikken.

Snelcursus online personeel werving

Omdat het bedrijf zelf recruiters in dienst heeft, wilde het geen gebruik maken van onze dienst om door ons personeel te werven. Wel wilde het bedrijf graag de kennis opdoen om het zelf op onze wijze uit te voeren. Wij hebben het bedrijf door middel van een spoedcursus onze ‘Online Personeelswerving 2.0’ geleerd! We wensen het bedrijf veel succes met de uitvoering hiervan. Bekijk de website van JustInFlex of meerdere van onze cases door op onderstaande knoppen te drukken.

Appointment
Ontvang een offerte!