Samen creëren wij jouw online wereld.

Kapsalon Priscilla

Website gerealiseerd voor Kapsalon Priscilla

Kapsalon Priscilla - Subbs

Kapsalon Priscilla

Kapsalon Priscilla is een all-round kapsalon waar plek is voor dames, heren en kinderen. Samen met collega Maaike gaat Priscilla elke keer weer een nieuwe uitdaging aan wat betreft knippen, kleuren, permanent, extensions zetten noem maar op! De salon ligt in het hart van Nieuw-Balinge. In 2011 startte het avontuur voor Priscilla Salomons, een eigen zaak!
 

Website realisatie

Rond de zomer van 2021 kwam Priscilla met de vraag naar een website. In een prettig gesprek kwamen we tot de conclusie dat het goed zou zijn voor de kapsalon om ook online te vinden te zijn. Na een aantal gesprekken zijn wij begonnen met het bouwen van de website. We hebben gekozen voor een ‘one-page website’ omdat deze direct inzichtelijk geeft waar de kapsalon voor staat. We zijn begonnen met het opstellen van pagina’s en hebben deze verwerkt in de navigatiestructuur. Vervolgens hebben wij de site gevuld met content en afbeeldingen en in een prettige samenwerking opgeleverd aan Priscilla.

Dronefotografie

Om een helder beeld te geven van de salon hebben wij verschillende dronebeelden gemaakt. Met de beelden willen we laten zien hoe het is om de salon binnen te komen. Uiteindelijk hebben we de beelden samengevoegd, bewerkt en aan de site toegevoegd.