Samen creëren wij jouw online wereld.

MTH Machine Techniek

Werken-bij website voor MTH Machine Techniek

MTH Machine Techniek & SUBBS 2

MTH Machine Techniek uit Hoogeveen is een bedrijf waar passie voor mechanisatie en techniek centraal staat. We werken met een hecht team dat elkaar altijd ondersteunt en waar iedere dag anders is door de variatie in machines en projecten. Onze medewerkers delen een sterke affiniteit met de landbouw, wat zorgt voor gedeelde interesses en een goede sfeer op de werkvloer.

Project Start

Eind 2023 kwamen wij in contact met Bert, de eigenaar van MTH Machine Techniek. Vanwege het verloop binnen het bedrijf was er een dringende behoefte om nieuwe mensen aan te trekken. Na een aantal goede gesprekken hebben we een plan opgesteld en zijn we gestart met de ontwikkeling van hun werken-bij website. Samen met Rekroot hebben we specifieke software ingezet om kandidaten op een laagdrempelige manier te laten solliciteren. Rekroot heeft ook de werving door middel van advertenties op zich genomen.

Werken-bij website

De wensen voor de werken-bij website waren duidelijk. Het moest een overzichtelijke site worden waar kandidaten alle benodigde informatie kunnen vinden over de vacatures. De website werd in een nieuw jasje gestoken en voorzien van de nieuwste technologieën. De menustructuur bestaat nu uit: Home, Vacatures, Over MTH, Sollicitatieprocedure, Veelgestelde vragen, Contact

Hierdoor is de site overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren.

Conclusie

MTH Machine Techniek beschikt nu over een moderne werken-bij website die helemaal van deze tijd is. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de site dan via de knop hieronder.