Samen creëren wij jouw online wereld.

Steeg Klus en Tuin

Website gerealiseerd voor bedrijf in boomverzorging!

Steeg - Klus en Tuin

Steeg Tuin en Klus is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met de verzorging van bomen. Zo kun je bij Steeg terecht voor snoeien, onderhoud en verwijdering van jouw boom. Door middel van de hoge kwaliteit materialen en jarenlange ervaring met alles wat te maken heeft met bomen, is Steeg de ideale partner op het gebied van boomverzorging.

Eind 2022 kwam Steeg bij ons met het vraagstuk voor zijn website. De wens was in het eerst gesprek direct duidelijk: de site moet overzichtelijk zijn en in direct laten zien wat het bedrijf uitvoert. Nadat wij een op maat gemaakt plan hadden opgesteld kwamen wij er al snel uit, Subbs werd de keuze voor Steeg en we konden starten met de bouw.

Wensen omtrent website

De aanvraag van Steeg kwam binnen via een offerte platform. Hier werd kort omschreven wat de aanvraag inhield en wat Steeg verwachte van de site. Naar aanleiding van deze aanvraag hebben we telefonisch besproken over onze ideeën en de wensen van Steeg. Al snel kwamen we erachter dat we hetzelfde dachten over de indeling. Het moest een overzichtelijke website worden waar mensen informatie kunnen vinden en offertes kunnen aanvragen. Ook was het belangrijk dat de Instagram werd gelinkt aan de site, zodat hier continue de laatste berichten naar voren zouden komen. 

Website realisatie

Na de voorbereidende gesprekken konden wij starten met de realisatie. We begonnen met het bekijken van de concurrentie en het analyseren van de markt. Op deze manier konden wij ons goed inleven voor bijvoorbeeld de teksten, kleuren en afbeeldingen die we gingen gebruiken. Nadat we de kleurstelling, opbouw en pagina’s hadden vastgesteld, zijn we begonnen met de invulling hiervan.

Steeg gaf aan welke diensten worden uitgevoerd en welke afbeeldingen gebruikt moesten worden. Hierdoor wisten wij direct hoe we invulling konden gaan geven aan de pagina’s. Nadat we de Home pagina hadden gevuld zijn we begonnen met de over ons, contact en diensten pagina’s. Het doel was om een strakke structuur op te zetten met pakkende teksten/titels/afbeeldingen.

Nadat de website op zijn eigen digitale poten stond, kwamen we terecht in de laatste fase. Hier hebben we de website versneld, gekoppeld aan Instagram en de contactformulieren aangemaakt. Tot slot hebben wij de site getest en doorgenomen met Steeg. Nadat beide partijen aangaven erg tevreden te zijn met het resultaat kon hij opgeleverd worden.

Appointment
Ontvang een offerte!