Samen creëren wij jouw online wereld.

Treakerss Exclusieve Sneakers

Webshop voor exclusieve sneakers gerealiseerd voor Treakerss!

Webshop Treakerss

Treakerss is een jong en gedreven bedrijf dat specialist is in het aanbieden van exclusieve sneakers. Treakerss is een aantal jaren geleden begonnen met het verkopen van deze sneakers en accessoires via social media. Vervolgens is Treakerss zich ook gaan richten op verschillende platformen waar de schoenen aangeboden kunnen worden. Nu, anno 2022, gaat Treakerss over tot een superstrakke webshop!

Medio 2022 kwam Treakerss bij ons met de vraag voor een webshop. Na een aantal gesprekken omtrent de wensen, zijn wij met een plan van aanpak gekomen. Nadat Treakerss opdracht gaf voor het maken van de shop, zijn wij direct van start gegaan.

Wensen omtrent webshop

De verwachtingen en de wensen van Treakerss waren direct duidelijk. Het moest een strakke, moderne webshop worden waar de doelgroep eenvoudig exclusieve sneakers kan aanschaffen. Ook was het belangrijk dat Jamai (eigenaar van Treakerss) de webshop eigenhandig kon bijhouden en aanpassen waar nodig. Vandaar dat wij hem door het volledige proces van de bouw hebben meegenomen. 

Webshop livegang

Na de vele (goede) gesprekken was het moment daar. De webshop ging live!! Om de webshop groots aan te kondigen, hebben wij in combinatie met Treakerss verschillende aankondiging posts gemaakt. Treakerss heeft hier zelfs nog een deelactie aangehangen. 

Nadat de webshop live is gegaan hebben wij afgesproken altijd een oog in het zeil te houden mochten er problemen voorkomen. We wensen Treakerss veel succes met de verkopen en het gebruik van deze te gekke webshop!