Samen creëren wij jouw online wereld.

Tump Techniek

Website voor Tump Techniek vernieuwd!

Tump Techniek

Tump Techniek is een bedrijf waar kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is gevestigd in Nieuw-Balinge. Vanuit hier worden de werkzaamheden regionaal verricht (gemeente Midden-Drenthe, gemeente Hoogeveen en gemeente Coevorden). Tump Techniek wordt gerund door Dirk Tump, actief sinds 2003. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een lekkende kraan, een radiator of een dakgoot; u bent bij Tump aan het juiste adres. 

Wensen omtrent website

Begin 2022 kwam Tump met de vraag naar de mogelijkheden voor een nieuwe website. We zijn met elkaar om tafel gegaan en hebben de wensen van Tump op papier gezet. Het was ons snel duidelijk dat de website alleen de benodigde informatie wordt gedeeld. Tump zag verder niks in een website bomvol met informatie en allerlei afbeeldingen. Het was voornamelijk belangrijk dat de website de juiste informatie bevat, de juiste contactgegevens laat zien en globaal een idee geeft waarvoor iemand bij Tump terecht kan.

Website realisatie

Na de voorbereidende gesprekken was het moment daar, we zijn de site gaan bouwen! Op het begin zijn wij veel bezig geweest met het overzetten van de domeinnaam en hebben wij veelvuldig contact gehad met de hostingpartij van Tump. De vorige website was dermate verouderd dat deze volledig offline is gehaald.

Vervolgens zijn wij de kleuren, afbeeldingen en tekst voor de website gaan verzamelen. Nadat wij deze informatie hadden ontvangen, zijn wij de opbouw van de website gaan maken. Zo beschikt de website over een toegankelijke homepagina die direct duidelijk weerspiegelt waar Tump voor staat. Nadat de opbouw was neergezet, hebben wij de foto’s en tekst toegevoegd en hebben wij de kleuren ingevoerd. Tot slot hebben wij de website mobielvriendelijk gemaakt, waardoor de website op alle apparaten goed te bekijken is. 

Google Mijn Bedrijf

Naast de website was ook de Google Mijn Bedrijf van Tump behoorlijk verouderd. Ook dit platform hebben wij dan ook vernieuwd. Zo hebben wij het adres, openingstijden en afbeeldingen aangepast. Nu Tump in een nieuw (online) jasje is gestoken, kan het er weer flink tegenaan!

Appointment
Ontvang een offerte!