Samen creëren wij jouw online wereld.

Werk aan de Winkel

Website mogen optimaliseren voor Werk aan de Winkel!

Werk aan de winkel - Subbs

Werk aan de Winkel

Werk aan de Winkel is een uitzendbureau met vestigingen in Hoogeveen, Groningen en Zwolle. Voor werkgevers kunnen ze elke personeelsvraag invullen. Voor werkzoekenden gaan ze actief op zoek. Jouw vraag staat centraal. Werk aan de Winkel gaat altijd voor de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Die persoonlijke aanpak typeert dit mooie familiebedrijf.

Website optimalisatie

Na een aantal goede gesprekken kwam naar voren dat Robert de website graag goed wou hebben staan. Wij hebben een aantal analyses gemaakt en aangegeven wat wij zouden verbeteren. Dit hebben we vervolgens ook in werking gezet. We hebben onder andere de websitesnelheid, hoeveelheid content, doorklikmogelijkheid en bounce percentage verbeterd.

Om de website zowel mobiel, tablet en desktop goed te laten functioneren, hebben wij nieuwe pagina’s aangemaakt waarop nieuwe content te zien is. Op deze manier blijven mensen langer op de site en klikken ze meer op aantrekkelijke knoppen. Door een prettige samenwerking met onder andere Laura en Robert hebben wij de website succesvol kunnen opleveren.