Samen creëren wij jouw online wereld.

Personeel werving 2.0

Online Personeelswerving 2.0
20werknemers
Krijg direct personeel

Online personeel werven Met succes!

Zoek jij die ene topper als chauffeur, monteur of metselaar, maar wil het vinden nog niet echt lukken? 

Dan is onze Personeelswerving 2.0 ideaal voor jou! Door jullie interne bedrijfscultuur uit te drukken in content, richten wij ons op jouw specifieke doelgroep. Personeelswerving was nog nooit zo succesvol, dus start vandaag nog.

betalen per resultaat

Om zekerheid te bieden, betaal je per aangeleverde werknemer. Hiermee laten wij zien vertrouwen te hebben in onze werkwijze.

altijd relevante leads

Doordat onze content specifiek gericht is op jullie doelgroep en wij deze daarnaast screenen, leveren wij enkel en alleen relevante leads. Dit scheelt jullie tijd en zorgt dat ieder sollicitatiegesprek het waard is.

Hoe personeel werven?
Krijg direct personeel

Online personeelswerving 2.0 Met succes!

Jouw bedrijf zoekt mensen

Tegenwoordig zoekt (bijna) ieder bedrijf nieuwe mensen, niemand weet echter waar ze moeten zoeken. Onze unieke manier van online werven is specifiek gericht op de kenmerken van de persoon die jouw bedrijf zoek. Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat de personen die bij ons binnenkomen enkele gegevens achter laten. Vervolgens screenen wij deze personen aan de hand van cruciale kenmerken (bv. rijbewijs, certificaten of diploma’s). Hierdoor zorgen wij ervoor dat de persoon die wordt doorgestuurd altijd past binnen het profiel. Dit houdt vervolgens in dat je alleen gesprekken houdt met personen die daadwerkelijk binnen het bedrijf passen en dat scheelt veel tijd.

Grote voordelen

De grote voordelen van onze manier van online personeelswerving is dat je zelf nergens naar om hoeft te kijken, wij doen al het werk. Daarnaast hoef je enkel met relevante mensen in gesprek te gaan. Dat betekent dat er geen tijd verspilt wordt en dat je de focus kunt houden op de eigen taken. Naast eerder genoemde voordelen werken wij enkel op basis van resultaat! Wij vinden het belangrijk dat er eerst resultaat geleverd moet worden voordat er een beloning tegenover staat.

Werkwijze 

Om elkaar en de gezochte medewerker beter te leren kennen wensen wij elkaar altijd fysiek te ontmoeten. We stellen een rapport op waar de kandidaat aan moet voldoen, zodra dit opgesteld is kunnen wij onze online truc toepassen waardoor de kandidaten zich aanmelden. Hoe wij dit doen, ja dat gaan wij niet zomaar prijsgeven. We willen je natuurlijk wel op de hoogte brengen door middel van een gesprek! Klik hier voor meer informatie over de werkwijze, meer informatie over het kostenplaatje is hier te vinden.

Twijfel je nu nog steeds of onze Online Personeelswerving 2.0 wel iets voor jou is? Bekijk hier enkele voorbeelden van uitgevoerde campagnes. Hier zijn resultaten en meer te vinden. Heb je interesse, neem dan contact op.

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten