Online Personeelswerving 2.0 | SUBBS

Online Personeelswerving 2.0

Krijg direct personeel

Online Personeel werving 2.0

Zoek jij die ene topper als chauffeur, monteur of metselaar, maar wil het vinden nog niet echt lukken?

Dan is onze Personeelswerving 2.0 ideaal voor jou! Door jullie interne bedrijfscultuur uit te drukken in content, richten wij ons op jouw specifieke doelgroep. Personeelswerving was nog nooit zo succesvol, dus start vandaag nog.

Online Personeelswerving 2.0
20werknemers

betalen per resultaat

Om zekerheid te bieden, betaal je per aangeleverde werknemer. Hiermee laten wij zien vertrouwen te hebben in onze werkwijze.

altijd relevante leads

Doordat onze content specifiek gericht is op jullie doelgroep en wij deze daarnaast screenen, leveren wij enkel en alleen relevante leads. Dit scheelt jullie tijd en zorgt dat ieder sollicitatiegesprek het waard is.

Hoe personeel werven?
Krijg direct personeel

Online personeelswerving 2.0

Hoe krijg ik personeel?

Tegenwoordig zoekt (bijna) ieder bedrijf nieuwe mensen, niemand weet echter waar ze moeten zoeken. Onze unieke manier van online werven is specifiek gericht op de kenmerken van de persoon die jouw bedrijf zoek. Wij begrijpen heel goed dat u al uw mensen heeft binnen het bedrijf die over het personeelsmanagement gaan, wij gaan deze mensen ook niet vervangen. Wij kunnen echter wel een positieve bijdrage geven aan de instroom van mensen. Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat de personen die bij ons binnenkomen enkele gegevens achter laten. Dit is een relatieve nieuwe manier van werven die wij ook niet zomaar op onze website zetten. Vervolgens screenen wij deze personen aan de hand van cruciale kenmerken (bv. rijbewijs, certificaten of diploma’s). Hierdoor zorgen wij ervoor dat de persoon die wordt doorgestuurd altijd past binnen het profiel. Dit houdt vervolgens in dat je alleen gesprekken houdt met personen die daadwerkelijk binnen het bedrijf passen en dat scheelt veel tijd.

Voordelen online personeelswerving 2.0

Het grote voordeel van onze wijze van werven, is dat je nergens naar om hoeft te kijken. Wanneer wij voor jouw bedrijf gaan werven, is het enige dat wij van je nodig hebben een interview om de juiste kandidaat te bepalen. Daarnaast zijn we enkele gegevens nodig om te starten. Wij nemen hel hele proces voor onze rekening.

Het resultaat na de campagne is dat u een aantal geschikte kandidaten heeft waar u het gesprek mee aan kunt gaan. Al deze kandidaten zijn door ons gescreend, enkel relevante leads komen binnen. Hoe bepalen wij of iemand relevant is? Dat stellen we samen helemaal op tijden het interview.

Werkwijze 

Om elkaar en de gezochte medewerker beter te leren kennen wensen wij elkaar altijd fysiek te ontmoeten. We stellen een rapport op waar de kandidaat aan moet voldoen, zodra dit opgesteld is kunnen wij onze online truc toepassen waardoor de kandidaten zich aanmelden. Hoe wij dit doen, ja dat gaan wij niet zomaar prijsgeven. We willen je natuurlijk wel op de hoogte brengen door middel van een gesprek! Wel staat er meer informatie op onze werkwijze pagina. 

Wat kost online personeelswerving 2.0?

Alles moet natuurlijk besproken worden, laat dat voorop staan. Wel kunnen we globaal zeggen waar je rekening mee moet houden. Iedereen kent natuurlijk de kosten van een uitzendbureau, deze aanlever fee rekenen wij niet! Onze taak is enkel aanleveren van goede leads waar nieuwe medewerkers uit voortvloeien.

Wij rekenen €750,- voor het opstarten van de de campagne. Dit zijn kosten die altijd gemaakt moeten worden om iets op te starten. Hoeveel respons u wilt hebben heeft u compleet in eigen hand. Hoe meer mensen we willen bereiken, hoe hoger hier de kosten van worden. Hoeveel wij per warme lead rekenen en per aangenomen persoon is verschillend. Hiervoor moeten we in gesprek, het is namelijk afhankelijk van de wensen. Een uitgebreide uitleg van de kosten in terug te vinden op onze kosten pagina.

De afgelopen jaren hebben we vele bedrijven al aan nieuwe mensen geholpen, onze manier van werven is uniek, effectief en laagdrempelig. Enkele voorbeelden hiervan zijn te vinden op deze pagina. Hier vertellen wij over uitgevoerde campagnes.

Contactaanvraag