Welcome to our company

Kosten Online Personeelswerving 2.0

Hoe wij werken

Kosten online personeelswerving

Online Personeelswerving 2.0 is een relatief goedkope mannier van werving.

Wij hebben ervaren dat recruiters een eentonige manier van personeelswerving toepassen die al jaren hetzelfde is. Wij hebben ons de afgelopen jaren verdiept in de wensen van bedrijven en van werkzoekenden, hierop hebben wij onze eigentijdse wijze van werving toegepast, hoe wij dit doen lees je hieronder.

Samen opzoek naar geschikt personeel!
Waar wij voor staan!

Kostenplaatje

Opstartkosten.

Om de daadwerkelijke campagne in te stellen rekenen wij €750,- opstartkosten. Deze kosten zitten in het creëren van de content, het opstellen van het plan en het vergaren van informatie om daadwerkelijk te kunnen starten. Wij proberen de doelgroep via allerlei verschillende kanalen te benaderen, hiervoor maken wij dus ook verschillende content. Het verwerken van de wens van de klant in content en dat aan de man brengen kost tijd. Meer dan de bovenstaande opstartkosten zal het nooit worden.

Variabele kosten van de werving.

Hoe meer mensen je wilt bereiken, hoe meer variabele kosten je zult moeten neerleggen. Deze kosten zijn te verdelen over een periode. Wil je op korte termijn snel een nieuwe medewerker? Dan kunnen we snel schakelen en meer besteden om ervoor te zorgen dat meer mensen onze uitingen zullen zien. Mocht het zo zijn dat je geen haast hebt met het zoeken van een nieuwe medewerker, dan kunnen we de variabele kosten over een langere termijn spreiden. Deze kosten vallen voor de rekening van de klant.

Het is heel simpel: Hoe meer variabele kosten = meer bereik = meer respons = grotere kans op de geschikte kandidaat.

Kosten voor aanleveren van personeel.

Ons doel is natuurlijk om jou te helpen met het vinden van je gewenste nieuwe medewerker. Onze Online Personeelswerving 2.0 is enkel gericht op het plaatsen van mensen, na de plaatsing scheiden onze wegen. De kosten die wij rekenen voor een succesvolle campagne (het aanleveren van nieuwe medewerkers) drukken wij uit in percentages.

Heb je interesse in onze dienst en is het wellicht handig om een keer af te spreken? Wij helpen je graag verder en leggen ons werkwijze en alles wat er bij komt kijken graag uit. Je kunt ook veel vinden over onze werkwijze door hier te klikken.

Volg onze Facebook en LinkedIn pagina voor de nieuwste updates.

Samen creëren wij jouw personeelsbestand.

Contact opnemen.

    Neem contact op

    Neem contact op We komen samen verder.