Welcome to our company

Voorbeelden Online Personeelswerving 2.0

Hoe wij werken

Campagne voorbeelden

Subbs – Online Personeelswerving 2.0 is een unieke manier die al meerdere bedrijven aan nieuwe mensen heeft geholpen.

Om een beeld te geven van de resultaten die campagnes Online Personeelswerving 2.0 ongeveer opleveren hebben wij dat hieronder opgesteld. Een campagne is altijd verschillend, de respons hangt af van het budget, van de functie en van het bedrijf. Hieronder meer info.

Waar wij voor staan!

Voorbeelden Online Personeelswerving 2.0

Communicatietechniek Nederland – Emmen

Communicatietechniek Nederland heeft ons gevraagd om door aanhoudende drukte op zoek te gaan naar nieuwe HAS-Monteurs. We zijn in augustus ’22 begonnen met het gehele proces en hebben de campagne met goede resultaten afgesloten. Het doel was om 1 nieuwe monteur te vinden.

Kort op een rij de resultaten van de campagne:

Campagne termijn: 2 maanden
Variabele kosten: €300,-
Koude leads aangeleverd: 38
Nieuwe medewerkers: 1

Metselbedrijf Strijker / Strijker Afbouw – Hoogeveen

Metselbedrijf Strijker, gevestigd in Hoogeveen, wilde het team graag uitbreiden met nieuwe medewerkers, metselaars in dit geval. Het was een moeilijke klus, er werd namelijk gezocht naar enkel mensen met relatief veel ervaring. Na veel gesprekken te hebben gevoerd is de campagne met succes afgesloten, het bedrijf heeft er een ploeg er bij!

Kort op een rij de resultaten van de campagne:

Campagne termijn: 3 maanden
Variabele kosten: €450,-
Koude leads aangeleverd: 18
Nieuwe medewerkers: 3

Meer informatie over de kosten van een campagne zijn hier te vinden. 

Lopende campagnes.

Op het moment lopen er een aantal campagnes, de taken die wij momenteel uitvoeren zijn het verbeteren van de uitingen. Op het moment dat er iemand zich aanmeld en dus gegevens achter laat komen we in actie. We gaan de persoon screenen en stellen een kort rapport op van de persoon. In dit rapport gaan we voornamelijk in op de beweegredenen van de geïnteresseerde persoon. Dit stellen we op en sturen we door naar het bedrijf waarvoor wij werken. Vanaf dat moment is het zaak dat het bedrijf snel schakelt. Hoe sneller het bedrijf werkt, hoe hoger de resultaten zijn!

Samen creëren wij jouw personeelsbestand!

Contact opnemen.