Samen creëren wij jouw online wereld.

Drone Fotografie

De meest prachtige beelden

Drone Fotografie altijd op maat

Met onze dronefotografie breng jij jouw bedrijf of project prachtig in beeld! 

Wil jij jouw projecten in beeld brengen als nooit te voren? Dan is onze dronefotografie de oplossing! Met onze 4K camera en verschillende bewerk mogelijkheden worden jouw projecten de paradepaardjes op je website. 

50Projecten

Drone beelden laten maken

Met dronebeelden laat je alles zien uit een ander perspectief, hiermee pak je direct de aandacht! Videobeelden gemaakt met een drone maken veel indruk en zijn daarmee een verrijking op je online content. Pak de aandacht met de beelden van jouw dronevideo en spreek je doelgroep aan met een combinatie van beeld en andere content.

Prachtige beelden

Met onze 4K camera maken we de meest prachtige beelden van uw project of onderneming. Met onze drone is jouw content nooit meer hetzelfde. Wees trots op je project/bedrijf en geef het de credits die het verdiend!

geschikt voor ieder project

Geen project is te gek voor onze drone. Door zijn grote bereik en vele ingestelde opties creëren wij binnen afzienbare tijd prachtige beelden.

Professionele dronefoto’s laten maken!

Wil jij jouw (bouw)project, woning, landgoed of boerderij prachtig in beeld brengen? Dan ben je met onze dronefotografie op het juiste adres! Door een jarenlange ervaring in het maken en bewerken van dronefoto’s zorgen wij ervoor dat jij er tussen al je concurrenten uitspringt. Een project groot of klein, daarvoor moet je altijd bij Subbs zijn.

Onze werkwijze

Bij onze fotografie staat jouw wens altijd centraal. Zo bespreken wij vooraf altijd op welke manier jij de foto’s gemaakt wil hebben, om welke projecten het gaat en of het ook bewerkt moet worden. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van de beelden. Dit doen wij met een 4K camera op onze professionele drone. Nadat de beelden zijn gemaakt, maken wij een selectie met ‘mooiste’ resultaten en dit bespreken wij met jou. Vervolgens passen we de beelden aan waar nodig. Wil je de beelden delen met vrienden, volgers of klanten? Dan raden wij onze social media management aan om regelmatig content te posten van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk kunnen wij de beelden ook gewoon op een USB-stick aanleveren zodat je ermee kunt doen wat je wilt!

 

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten