q Beter vindbaar in Google - Zoekmachine Optimalisatie & Subbs
Samen creëren wij jouw online wereld.

Zoekmachine Optimalisatie

10Projecten
Direct hoger in Google

Zoekmachine Optimalisatie met meer organisch bereik

Ben jij niet te vinden op de eerste pagina van Google en heb je gevoel dat je achter het net vist? 

Met onze zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat zowel je website als je Google gegevens staan zoals het hoort. Vanuit hier gaan we verder met optimaliseren en zorgen wij dat je binnen korte tijd ook op de eerste pagina van Google te vinden bent!

snel zichtbaar resultaat

Door cruciale aanpassingen te doen aan je website en Google gegevens, kunnen we snel resultaat genereren. Dit betekent niet dat je direct overal op 1 te vinden bent, maar dat je in ieder geval geïndexeerd wordt.

meer relevante bezoekers

Je wilt natuurlijk dat je doelgroep je makkelijk kan vinden en niet naar de concurrent gaan. Door hoger in Google te staan en hierbij relevante informatie te bieden, is de bezoeker relevanter dan ooit tevoren.

Subbs Google Partner

Meer organisch bereik!

Is jouw bedrijf niet te vinden op Google of bevind jouw website zich op de zoveelste pagina in het organische gedeelte van Google? Dan is het tijd om jouw zoekmachine resultaten te optimaliseren. Wij hebben al verschillende ondernemers mogen helpen met het verbeteren van het organische bereik. Door middel van goede afspraken, het opstellen van doelen en het blijven optimaliseren is er altijd verbetering te zien van de organische positie. Met Subbs groei je samen naar de volgende stap met jouw onderneming. In een oriënterend gesprek kunnen we altijd kijken of wij iets voor jou, en wellicht andersom, kunnen betekenen!

Onze Werkwijze

Bij het verbeteren van jouw organische bereik (SEO) draait alles om constante aanpassingen. Wij bekijken dan ook altijd eerst jouw vraagstuk en bespreken samen met jou een doel. Er zijn namelijk veel manieren om jouw SEO (Search Engine Optimization) te verbeteren. Voordat wij deze manieren uitvoeren, zorgen wij dat jouw website en Google account volledig zijn geoptimaliseerd/aangemaakt. Zonder een goede basis zullen vervolgstappen niet de resultaten opleveren zoals gewenst. 

Om jouw website hoger in de Google zoekresultaten te krijgen, maken wij blogs omtrent vraagstukken vanuit jouw doelgroep, creëren wij landingspagina’s met enkel en alleen de informatie waar diegene naar opzoek is en optimaliseren wij pagina’s zodat deze als ‘bijgehouden’ worden gezien door Google. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden waarmee jij jouw organische zoekresultaat kunt verbeteren. Tot slot analyseren wij de resultaten en brengen dit in kaart met een helder document. 

Jouw website zichtbaar in Google!

Wij gaan altijd voor resultaat! Jij komt bij ons om met een bepaald budget resultaat te halen, dit blijft dan ook altijd ons doel. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er verwacht wordt en hoe wij resultaat moeten halen. Resultaten van zoekmachine optimalisatie zijn altijd zichtbaar naar circa 3 maanden tijd. Mocht je al iets aan Google doen, dan kan dat ook sneller zichtbaar zijn. Om nog sneller en betere resultaten te boeken, raden wij aan om ook actief te worden op Google Ads. Wanneer je een bepaald budget uitgeeft, ‘waardeert’ Google je sneller waardoor je hogere resultaten zult boeken. Alles over het uitbesteden van Google Ads vind je hier.

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten