Samen creëren wij jouw online wereld.

Leads Genereren 2.0

Online Personeelswerving 2.0
300Leads
Krijg direct personeel

Online Leads genereren Met succes!

Wil jij nog meer verkopen realiseren door middel van onze Leads Genereren 2.0?

Dan is onze unieke werkwijze iets voor jou! Door de producten uit te lichten in doelgerichte content, krijgt alleen de meest interessante doelgroep jouw producten te zien. Door onze unieke werkwijze zorgen wij dat de leads binnen 1 minuut een offerte kunnen aanvragen.  Leads genereren was nog nooit zo succesvol, dus start vandaag nog.

betalen per resultaat

Om zekerheid te bieden, betaal je per aangeleverde werknemer. Hiermee laten wij zien vertrouwen te hebben in onze werkwijze.

altijd relevante leads

Doordat onze content specifiek gericht is op jullie doelgroep en het opvragen van een offerte erg weinig tijd kost, leveren wij enkel en alleen relevante leads. Dit scheelt jullie tijd en zorgt dat iedere offerte aanvraag interessant is.

Hoe personeel werven?
Krijg direct nieuwe leads

Leads genereren 2.0 Met succes!

Jouw bedrijf wil meer leads

Tegenwoordig bieden al erg veel bedrijven producten aan via Google Shopping of via Social Media. Doordat dit simpelweg veel tijd kost en niet erg gemakkelijk is, wordt er vaak niet goed omgegaan met het advertentiebudget. Dit is waar wij instappen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het adverteren van producten/diensten, kunnen wij iedere euro aan advertentiekosten omdraaien in een potentiële lead. Daarnaast zorgen wij met onze werkwijze dat je ook groeit op het gebied van naamsbekendheid. 

Grote voordelen

De grote voordelen van onze manier van leads genereren is dat je zelf nergens naar om hoeft te kijken, wij doen al het werk. Daarnaast hoef je enkel met relevante mensen in gesprek te gaan voor een offerte. Dat betekent dat er geen tijd verspilt wordt en dat je de focus kunt houden op de eigen taken. Naast eerder genoemde voordelen werken wij enkel op basis van resultaat! Wij vinden het belangrijk dat er eerst resultaat geleverd moet worden voordat er een beloning tegenover staat.

Werkwijze 

Wij starten met het screenen van jouw doelgroep en producten. Dit is de basis voor onze advertenties. Vervolgens maken mij content, titels en teksten die het aantrekkelijk moeten maken om op te klikken. Nadat er iemand zijn gegevens heeft achtergelaten, is het moment daar om contact op te nemen om de interesse te concretiseren. Hoe wij er exact voor zorgen dat onze werkwijze zo uniek is kunnen we je natuurlijk niet helemaal vertellen. We willen je natuurlijk wel op de hoogte brengen door middel van een gesprek! Klik hier voor meer informatie over de werkwijze, meer informatie over het kostenplaatje is hier te vinden.

Twijfel je nu nog steeds of onze Leads genereren 2.0 wel iets voor jou is? Bekijk hier enkele voorbeelden van uitgevoerde campagnes. Hier zijn resultaten en meer te vinden. Heb je interesse, neem dan contact op.

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten