q Social Media Management | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Social Media Management

250Berichten
Jouw bedrijf online!

Social media management Met creatieve content

Wil jij jouw doelgroep via Facebook, Instagram of LinkedIn bereiken, maar heb je hier zelf geen tijd voor? Dan is onze social media management de ideale oplossing!

Wij regelen hierbij alles tot in de puntjes. Van het maken van een bedrijfsaccount tot het plaatsen van regelmatige content, wij nemen alles uit handen! Door onze creativiteit en inzicht in de doelgroep, zorgen wij dat het gezicht van jouw bedrijf goed wordt neergezet op de social media.

altijd up-to-date

Laat je doelgroep zien dat je altijd up-to-date bent met gestructureerde content. Met onze social media management knalt je bereik door het dak en realiseer je meer reacties dan ooit tevoren.

creëer een groot bereik

Hoe meer volgers des te meer bereik je krijgt. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het snel realiseren van volgers en veel bereik, is jouw pagina razendsnel gevuld met hoogwaardige content.

Meta & Subbs

Social media uitbesteden

Wil jij meer naamsbekendheid realiseren door middel van je social media kanalen? Dan is ons social media pakket de ideale oplossing voor jou! Wij zorgen dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent en dan doen wij dat ook. Door ons gevarieerde aanbod hebben wij altijd een passende oplossing. Of je nu via Instagram, Facebook, LinkedIn of Pinterest actief wil zijn, wij kunnen het voor jou realiseren. We hebben al verschillende mooie partners op het gebied van social media management, met succes! Heb jij al een bestaand account met een beperkt aantal volgers of moet je nog helemaal vanaf 0 beginnen? In beide gevallen kunnen wij jou gigantisch snel helpen aan nieuwe volgers en dus meer (gratis) bereik!

Onze Werkwijze

We starten altijd met een oriënterend gesprek bij jou op locatie. Hier bespreken wij jouw vraagstuk en komen we meer te weten over de onderneming. Vervolgens stellen wij een plan op waarin wij onderbouwen welk plan het beste op jouw wensen aansluit. Hierna gaan wij bezig met het aanmaken en vullen van de accounts (mochten deze er nog niet zijn). Wanneer de basis is opgesteld wordt er een contentkalender gemaakt met daarin voorstellen voor posts. Deze kalender is gebaseerd op het gekozen pakket, de concurrentie en jouw doelgroep. Tot slot worden de posts ingepland en wordt de pagina in de gaten gehouden voor bijvoorbeeld reacties en/of berichten.

Resultaat met jouw socials!

Met jouw social media kan je eenvoudig de doelgroep bereiken. Maar, het is hierbij wel belangrijk om creatieve content te plaatsen zodat je opvalt tussen je concurrenten. Je kunt verschillende soorten resultaat boeken met social media marketing. Zo kun je meer bereik krijgen, meer websitebezoekers, personeel werven met onze Personeelswerving 2.0 of producten verkopen. Deze resultaten kun je verkrijgen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Ieder programma heeft zo zijn pluspunten. Deze worden hieronder onderbouwt.

Facebook

Facebook is het meest gebruikte social media platform in Nederland. Via Facebook bereik je eenvoudig een hele grote groep mensen, maar is dit ook jouw doelgroep? Facebook is ideaal voor de doelgroep met een leeftijd tussen de 20 en 50. Bij Facebook kun je perfect advertenties opstellen gericht op de doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld richten op interesses, locatie, leeftijd en geslacht. Ben jij benieuwd welke cases wij al hebben uitgevoerd omtrent Facebook? Bekijk dan hier onze cases.

LinkedIn

Hèt social media platform voor de zakelijke markt en personeelswerving. Op LinkedIn bevinden zich veel ondernemers, mensen met een hoge functie en werkzoekenden. Wil jij bijvoorbeeld uitgevoerde projecten laten zien, waarmee je hoopt nieuwe projecten binnen te halen, dan is LinkedIn hèt platform voor jou! Het is hierbij erg belangrijk dat de beelden van jouw project van topkwaliteit zijn, hiervoor raden wij dan ook onze dronefotografie aan voor de hoogste kwalteit foto’s en video’s.

Instagram

Instagram is het platform gericht op het behalen van likes en opmerkingen. Vooral onder de jeugd is dit platform razend populair. Instagram biedt naast zeer vriendelijk gebruik ook verschillende extra’s om jouw berichten nog beter te laten functioneren. Zo kun je content toevoegen aan de ‘Instagram Stories’ of producten aanbieden via de ‘Instagram Store’. Hierbij maken wij content met verschillende formaten en content gericht op de doelgroep. Benieuwd waarom het tegenwoordig zo belangrijk is om actief te zijn op social media? Bekijk dan hier onze blog vol met interessante informatie!

 

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten