Hèt online marketing bureau

SUBBS

Over Subbs

Hèt online marketing bureau. Samen voor succes

Subbs is hèt online marketing bureau gericht op de online groei van jouw onderneming en daarbuiten!

Subbs is een Hoogeveens online marketing bureau waarbij alles draait om samenwerken op persoonlijk niveau. Wij ervaren dat we op deze manier de mooiste doelen kunnen behalen.

Door de combinatie van ervaring, gedrevenheid & gevoel voor statistieken gaan wij tot het uiterste. Wij zijn Subbs, jouw (toekomstige) partner op het gebied van online marketing en daarbuiten!

 

Samen creëren wij jouw online wereld!
flag
25Partners
20Websites gerealiseerd
5Lopende Google Ads
20Werknemers aangeleverd

Trotse samenwerkingen Een greep uit onze partners!

Kroezon & Subbs
Kroezon - Gedeeltelijke uitbesteding

Social media marketing & E-mail marketing

Voor Kroezon Zonwering voeren wij alles uit op het gebied van social media marketing en e-mail marketing, met succes! Benieuwd naar onze exacte werkzaamheden?

Bekijk deze case
Subbs & CTNED
CTNed - Volledige online uitbesteding

Personeelswerving & Social media marketing

Voor CTNed voeren wij online personeelswerving en social media marketing uit! Benieuwd naar de resultaten hiervan?

Bekijk deze case
Vos Prodect Innovations & Subbs
VPI - Volledig online optimalisatie

Google management en online optimalisatie

Voor VPI voeren wij alles uit op het gebied van Google en houden wij ons bezig met online optimalisatie. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Bekijk deze case
Strijker en Subbs
Subbs en Strijker
Strijker - gedeeltelijke uitbesteding

Social media, fotografie & SEO

Voor Strijker voeren wij alles uit op het gebied van social media, SEO en projectfotografie. Benieuwd naar de uitvoering hiervan?

Bekijk deze case
JustinCare & Subbs
Subbs & JustinCare
Joling - Twee websites met campagne

Website realisatie & Social media campagne

Voor Joling hebben wij twee websites mogen realiseren en zijn wij druk bezig met een campagneplan voor januari 2022. Benieuwd hoe wij dit doen?

Bekijk deze case
NMTN & Subbs
Subbs & NMTN
NMTN - Vernieuwde website

Nieuwe website met ledenportaal!

Voor NMTN hebben wij een hele nieuwe website mogen realiseren met ledenportaal! Benieuwd hoe zo'n ledenportaal eruit ziet?

Bekijk deze case
Waar wij voor staan!

Over Subbs

Wij staan voor persoonlijk contact, resultaatgericht werken en creatief denken.

Omdat wij een jonge onderneming zijn en persoonlijk contact voorop staat, weten we precies wat er gaande is binnen de organisatie, we kennen iedere klant persoonlijk, we hebben korte lijntjes en we zijn adequaat als het om handelen gaat. Wanneer een klant bij ons vraagt om een aanpassing in de social media of in de website dan is de aanpassing bijna altijd dezelfde dag nog opgelost. Waarom bij een grote partij aankloppen als je weet dat je ‘één van de honderd’ klanten bent? Het is toch juist fijn om te weten dat je met een partij werkt die staat voor persoonlijk contact.

Resultaat gericht werken is voor ons altijd al standaard geweest, wij gaan enkel bezig met onze werkzaamheden als wij een doel voor ogen hebben. Samen gaan wij kijken naar doelstellingen, hoe wij die kunnen behalen en hoe wij het daadwerkelijk uit gaan voeren. Het uitvoeren van de werkzaamheden doen wij op een zo creatief mogelijke manier. Omdat we niet werkzaam zijn binnen jouw bedrijf, hebben we een hele andere kijk op het bedrijf en dat brengt creatieve inzichten met zich mee.

Ontstaan van Subbs

Wij (Damian Kroezen & Marc Schutte) hebben voor onze opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hanzehogeschool Groningen stage gelopen in Kuala Lumpur (Maleisië). Hier hadden we beide een stageplaats uitgekozen in de online marketing branche. Damian heeft zich hier voornamelijk verdiept in het Linkbuilden, Google Advertising en Social Media Management. Marc heeft zich destijds verdiept in het ontwikkelen van websites en zoekmachine optimalisatie. 

Door de toenemende interesse in alle facetten van online marketing, hebben wij ervoor gekozen om bij terugkomst in Nederland de stap te maken om een aantal jaren geleden voor onszelf te beginnen. Vanaf dat moment is alles in sneltrein vaart gegaan. We zijn begonnen met de focus op het MKB, echter zijn wij nu actief voor internationale bedrijven en mogen we de mooiste projecten verwezenlijken, iets wat we iedere dag met veel trots en plezier doen! Daarnaast hebben wij tegenwoordig ook stagiairs lopen, dit maakt ons dan ook een erkend leerbedrijf!

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn sinds 2020 toegekend als erkend leerbedrijf en zijn hier erg trots op. Uit onze eigen ervaring weten we hoe belangrijk het is om praktijkervaring op te doen tijdens de schoolperiode. Waar kunnen wij jou eventueel bij helpen? Aangezien wij nog onder het MKB vallen, kunnen wij je dingen leren op ieder gebied van een onderneming. Enkele voorbeelden hiervan zijn klanten bezoeken, in- en verkoop gesprekken voeren, administratieve taken en marketingtaken uitvoeren.  

Waar wij als Subbs zijnde in gespecialiseerd zijn is natuurlijk alles op het online gebied, dus mocht je interesse echt liggen bij het creëren van online content, het ontwikkelen van websites en in Google werken, ja dan ben je echt bij ons aan het goede adres. Wij werken hier dagelijks mee en willen jou graag helpen groeien! Welk niveau je op het moment studeert maakt ons niet uit, wij willen altijd graag het gesprek aangaan en kijken of we bij elkaar passen!

Erkend Leerbedrijf Subbs
Samen creëren wij jouw online wereld!
Neem contact op

Heb je iets om te delen? Laat het ons weten