q Strijker Groep en Subbs werken samen aan meer bereik - Subbs
Samen creëren wij jouw online wereld.

Strijker Groep

Meer naamsbekendheid en bereik voor Strijker Groep.

Subbs & Metselbedrijf Strijker

Strijker Groep

Strijker Groep staat sinds 2003 garant voor de beste metselwerken. Sinds 2021 heeft Strijker de dienstverlening uitgebreid met Strijker Afbouw: BrickStrip. Deze werkzaamheden kunnen snel en effectief verricht worden door een vast team van meer dan 30 vakmensen.

Strijker Groep is een gerenomeerd bedrijf in de noordelijke provincies, echter wilde het meer gaan doen aan naamsbekendheid. De tools die wij hiervoor ingezet hebben zijn:

Zoekmachine optimalisatie 

Voor het bedrijf is het belangrijk om transparant voor de buitenwereld te zijn, de projecten en diensten moeten goed vertoond worden zodat partijen direct een goed beeld hebben waar het bedrijf voor staat. Door ieder project van de afgelopen periode op de website te plaatsen met gebruik van de juiste zoektermen wordt het bedrijf gevonden in Google. 

Dronefotografie

Om ieder project op een prachtige manier vast te leggen gaan wij elke keer met de drone naar de locaties. Het zijn grote projecten die vanuit de lucht prachtig vast te leggen zijn. Het toepassen van dronefotografie krijg je een resultaat uit een ander perspectief dat vaak, als prachtig ervaren wordt.

Social Media Marketing

Omdat het bedrijf in de B2B markt werkzaam is, maken wij veel gebruik van LinkedIn. Elk project wordt meerdere malen gedeeld, hierbij maken wij gebruik van de dronebeelden, veel tags naar bedrijven waar mee samengewerkt wordt en de link naar de website. Zo zorgen we ervoor dat de volgers een uitermate goed beeld krijgen van de werkzaamheden.

Online personeelswerving 2.0

In de bouw is momenteel ontzettend veel vraag naar nieuwe medewerkers. Door onze nieuwe manier van personeelswerving hebben wij in zeer korte tijd verschillende nieuwe medewerkers aan mogen leveren waar het bedrijf ontzettend veel profijt van heeft.

Benieuwd naar het bedrijf en naar de projecten? Klik hier voor het bezoeken van de website. Voor meer projecten, bekijk onze pagina met projecten hier.

Video afspelen over Subbs Groningen