Samen creëren wij jouw online wereld.

Kroezon Zonwering & Terrasoverkappingen

Kroezon wil de klant op de hoogte houden.

Subbs & Kroezon Zonwering

Kroezon Zonwering & Terrasoverkappingen

Kroezon zonwering is een familiebedrijf, de gebroeders Johan en Richard Kroezen staan al sinds 1999 garant voor maatwerk in zonweringen, tuinkamers, rolluiken garagedeuren, rolpoorten, windschermen en raamdecoratie.

Het bedrijf plaatst de mooiste producten en wil dit graag naar de potentiële klant overbrengen. Door de projecten te delen op socials en op de website probeert het nieuwe klanten binnen te krijgen. Wij hebben voor Kroezon Zonwering de volgende diensten uit mogen voeren.

Zoekmachine optimalisatie

Omdat tegenwoordig iedereen gebruikt maakt van Google wil Kroezon hier niet in achter blijven. Wij hebben voor het bedrijf voor verschillende plaatsen in de regio specifieke landingspagina’s gemaakt zodat waar dan ook in de regio gezocht wordt naar zonwering of een overkapping dat het zoekende altijd uitkomt bij Kroezon. Naast locatie gerichte content wordt er ook product gerichte content en merk gerichte content geplaatst. Het resultaat is dat Kroezon gevonden worden op alle producten die het aanbiedt maar ook op de merken.

Social Media Management

Wij houden voor Kroezon de socials bij, zo bedenken we leuke acties, plaatsen we de nieuwste projecten, de nieuwste projecten en leuke weetjes. We doen er alles aan om de volgers / doelgroep Kroezon steeds in het hoofd te houden. 

Bekijk alles wat wij voor Kroezon doen op de website en op de socials van het bedrijf! Voor andere projecten die wij uitgevoerd hebben verwijs ik u graag naar onze cases pagina.