Samen creëren wij jouw online wereld.

Bedrijfs fotografie

Fotografie Hoogeveen
15Fotosessies
Word online zichtbaar

Fotografie

Laat beelden jouw bedrijf onderscheiden!

Wat is er mooier dan een bericht plaatsen op uw website of social media met eigen foto’s? Klanten krijgen een goed beeld van uw bedrijf, van uw personeel en van uw dienst door het gebruik van goed beeldmateriaal. 

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie passen wij voornamelijk toe op het moment dat wij voor een klant online een website maken of de socials gaan bijhouden. Wat wij doen is het pand fotograferen, de medewerkers en de producten/diensten die opgeleverd worden. Dit alles om de bezoeker een helder beeld te geven van de werkzaamheden. Op het moment dat wij bedrijfsfotografie toepassen komen wij met onze vaste fotograaf langs om van A tot Z alles op beeld te zetten. Samen nemen wij met de klant alles door, na akkoord gaan wij onze berichten maken.

Portretfotografie

Op het moment dat u contact heeft met een persoon wenst u een beeld bij deze persoon te hebben, op dit moment komt portretfotografie van pas. In de afgelopen tijd hebben we verschillende bedrijven mogen fotograferen, waaronder ook onze eigen mensen! Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van onze portretfotgrafie!  

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten