Onze projecten.

Cases

Uitgevoerde projecten Subbs

Cases Met succes!

In de jaren dat Subbs werkzaam is, hebben wij al verschillende mooie cases mogen uitvoeren. De cases die op deze pagina naar voren komen zijn enkele projecten die wij graag met je delen. Door op de afbeelding te klikken kom je bij de daadwerkelijke case terecht, op de pagina vertellen wij kort over de bedrijven, over de uitdaging en over hoe wij het bedrijf verder hebben geholpen. 

Aanpak van onze cases

Wij starten altijd met een oriënterend gesprek om te kijken of we als partijen bij elkaar passen en of wij elkaar daadwerkelijk verder kunnen helpen. Wanneer we ervan overtuigd zijn dat het een goede combinatie is, stellen wij een plan van aanpak op met een gedetailleerde planning van de werkzaamheden. Op het moment dat er ‘groen licht’ wordt gegeven beginnen we met de werkzaamheden. Ondertussen monitoren we de werkzaamheden regelmatig met de klant om er zeker van te zijn dat we de juiste dingen uitvoeren. Zo komen we altijd ‘samen’ tot het juiste resultaat! 

Samenwerken met Subbs

Wij staan overal voor open en willen iedere partij graag verder helpen in de online wereld, neem gerust contact op door middel van onderstaand contactformulier.\

stars
Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Contact opnemen Laat het horen