Samen creëren wij jouw online wereld.

Fieten & Roos – Issys

Werken-bij Website gerealiseerd voor Fieten & Roos - Issys!

Werkenbij website Fieten en Roos Issys

Beveiligingsbedrijf Fieten & Roos – Issys heeft 25 jaar ervaring in beveiligingssystemen. Het bedrijf is in 1996 opgericht door Henk Fieten en Jørgen Roos. Een aantal jaren later voegde Hans Janssen zich toe bij Henk en Jørgen met een vestiging in Alkmaar. Wij richten ons landelijk op de aanleg, service en onderhoud van inbraaksystemen, brand- en toegangscontrole en camera’s.

Medio 2023 kwamen wij in contact met Fieten & Roos – Issys om het stukje personeelswerving te bespreken. In samenwerking met Rekroot. hebben wij de campagne met een werken-bij website mogen realiseren.  

Werken-bij website

De wensen voor de werken-bij website waren duidelijk. Het moest een overzichtelijke site worden waar kandidaten alle nodige informatie kunnen vinden over de vacatures. De website werd in een nieuw jasje gestoken en is voorzien van de laatste ontwikkelingen. De menustructuur is voorzien van Home – Waarom – Contact en Vacatures. Op deze manier is de site overzichtelijk en kun je er makkelijk doorheen navigeren. 

Conclusie

Fieten en Roos – Issys is nu helemaal weer voorzien van een werken-bij website van deze tijd. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de site dan via de knop hieronder.