Samen creëren wij jouw online wereld.

Hoefsmederij Dion Ten Berge

Mobielvriendelijke website gerealiseerd voor Hoefsmederij Dion Ten Berge!

Hoefsmederij Dion Ten Berge staat bekend om de professionele en persoonlijke benadering, waarbij het welzijn van het paard altijd voorop staat. Momenteel heeft het bedrijf en groot aantal trouwe klanten opgebouwd, die hem waarderen om zijn kwaliteit van werk en zijn deskundigheid.

Eind 2022 kwam Dion bij ons met de kwestie of wij een strakke, mobielvriendelijke website konden bouwen. De website moest gaan dienen als online visitekaartje waarop verschillende diensten te zien zijn. Hiermee wil Dion de buitenwereld laten zien welke diensten hij zoal uitvoert en wat zijn meerwaarde is.

Wensen omtrent website

Om een helder beeld te krijgen van de verwachtingen en wensen van Dion, hebben wij een aantal keren met elkaar gesproken. In deze gesprekken gaven wij aan hoe wij van plan waren de website op te stellen en welke informatie we nodig zijn. We spraken met elkaar af op welke termijn we de site konden opleveren en met welke huisstijl we gaan werken. Door deze gesprekken wisten we de verwachtingen en konden wij ons ding doen!

Website realisatie

Na de voorbereidende gesprekken was het moment daar, we zijn de site gaan bouwen! We zijn begonnen met het bepalen van de huisstijl, zoals kleuren en logo in samenwerking met Modern Visuals. Vervolgens zijn wij gestart met het opstellen van de navigatiestructuur en hebben wij de pagina’s ingericht.

Website optimalisatie

Zoals altijd bespreken we de eerste versie van de website tot in de puntjes. In het persoonlijke gesprek met Dion kwam naar voren dat er een aantal aanpassingen moesten worden doorgevoerd. Nadat wij deze punten hadden doorgevoerd kon de website dan eindelijk online! Een resultaat die wij met trots hebben opgeleverd. Doordat Dion heeft gekozen om ook het onderhoudspakket af te nemen, is zijn website altijd voorzien van de laatste updates, backups en aanpassingen.