Samen creëren wij jouw online wereld.

Dakkapellen Drenthe

Nieuwe website & Online zichtbaarheid voor Dakkapellen Drenthe!

Als je op zoek bent naar dé dakkappelen specialist van het noorden, dan moet je zeker een kijkje nemen op https://dakkapellendrenthe.nl/!

Eind 2023 kwam het bedrijf bij ons met de wens voor een nieuwe huisstijl, website en een advies op het gebied van online werkzaamheden. We hebben hier een strak plan voor gemaakt en voilà, hier is het eindresultaat!

Wensen voor de website

De wensen waren duidelijk, het moest een overzichtelijke website worden waarbij de kleur eruit springt. Het moet voor de bezoeker in één klap overzichtelijk zijn wat Dakkapellen Drenthe te bieden heeft. Doordat we gekozen hebben voor de kleur zwart als hoofdkleur, springt het logo en de aanbieding eruit. Door de rest van de website wit te maken met de knoppen in het geel, blijft het een strakke, overzichtelijke site.

Social media strategie

Een website is leuk, maar zonder bezoekers heb je er vrij weinig aan. Daarom hebben wij een social media plan opgesteld die veelvuldig doorlinkt naar de website. Door interessante content en weetjes te maken willen we de juiste bezoeker naar de website trekken. Omdat dit aan het begin vrij lastig is (zonder volgers) zullen we ook gebruik gaan maken van gerichte advertenties. 

Huisstijl creatie

Voordat we konden beginnen met de realisatie van content en de website was het belangrijk om de missie en visie van Dakkapellen Drenthe terug te brengen in een huisstijl. In samenwerking met de eigenaar hebben we een keuze gemaakt voor een kleur, icoon en lettertype. Met deze huisstijl willen we de markt op gaan en veroveren natuurlijk. 

Ben je op zoek naar een traditionele dakkapellen bouwer die zorgt dat je binnen 1 dag al groter kunt wonen? Bekijk dan https://dakkapellendrenthe.nl/.