Samen creëren wij jouw online wereld.

De Broekstreek

Nieuwe website gerealiseerd voor de Broekstreek!

Broekstreek - website realisatie

‘De website is toe aan vernieuwing’. Dit is waar de gesprekken tussen ons en leden van De Broekstreek begonnen. Voornamelijk het lokale krantje ‘de Broeker’ moest beter naar voren komen en meer van deze tijd online gepresenteerd worden. Dit hoef je ons geen 2x te vertellen, we hebben een mooi plan opgesteld waarin alle facetten werden aangepakt. Na een aantal oriënterende gesprekken konden we van start met de bouw van de website.

Bouw website

De bouw van de website verliep soepel. Mede door de goede communicatie konden we snel schakelen. De informatie zoals tekst en foto’s waren al enigszins bekend. Hierdoor konden we snelle stappen maken. 

We hebben gekozen voor een ‘open’ website met lichte kleuren. Visueel gezien vonden we het belangrijk dat zowel jong als oud gemakkelijk door de site kan heen klikken. Daarom hebben we gekozen voor compacte teksten met linkjes om door te klikken naar pagina’s met meer informatie. Hierdoor word je niet direct overspoeld met informatie die je niet wil zien. 

In de optimalisatiefase hebben we enkele leden vanuit De Broekstreek geleerd om aanpassingen te maken in de website zodat ze ook zelf goed de website kunnen beheren. Uiteraard staan wij altijd stand-by voor extra hulp! 

De Broeker (Online)

Één van de belangrijkste aspecten was het online zichtbaar maken van De Broeker. Door dit online zichtbaar te maken kan iedereen te allen tijde het krantje ook online bekijken. De eerste reacties waren duidelijk: ‘wat een prachtige nieuwe site heeft Broekstreek gekregen, ook de Broeker is weer helemaal aanwezig, dikke complimenten!!’ Daar doen we het natuurlijk voor.

Conclusie

We kunnen concluderen dat we dit project succesvol hebben mogen opleveren. Met wederzijdse tevredenheid zullen we de reacties van bezoekers aanhoren en waar nodig verder optimaliseren.