Samen creëren wij jouw online wereld.

Branding & Positionering

Webshop laten maken Hoogeveen
25Projecten
Word online zichtbaar

Branding & Positionering samen groeien met Subbs

Wil je opvallen tussen alle concurrenten maar weet je niet hoe?

Wij gaan samen met jou in gesprek en bepalen van A tot Z de positie waar je als bedrijf wilt staan. Aan de hand van het doel stellen wij een strategisch plan op. In dit plan komen de onderstaande punten naar vorne.

Direct een online basis

Door samen met ons deze uitdaging aan te gaan weet je zeker dat je direct goed van start gaat. Alles wordt geregeld zodat je je als ondernemer volledig kunt focussen op je werkzaamheden.

creëer je eigen huisstijl

Val op tussen de concurrenten, door anders te werken. Samen zorgen we ervoor dat je opvalt in de markt door middel van een unieke content, projecten en positionering. Kortom, wij zetten jouw merk helemaal klaar om te knallen!

Subbs favicon

Jouw bedrijf positioneren!

Ben jij net je eigen onderneming begonnen of ben je tot het besluit gekomen om ook online zichtbaar te worden? Dan nemen wij graag een kijkje bij jou in de keuken om samen jouw onderneming online neer te zetten. Zo kunnen wij een huisstijl creëren, een logo maken, social media accounts aanmaken en een bedrijfsvideo maken. Laten wij samen jouw onderneming naar het volgende niveau brengen!

Onze Werkwijze

Om een helder beeld te krijgen van jouw bedrijf en diensten vinden wij het belangrijk om als eerst oriënterend te kijken naar het vraagstuk. Wanneer dit duidelijk is, maken wij een plan van aanpak om jouw bedrijf binnen no-time online te positioneren. Vervolgens gaan wij aan de slag en houden wij jou wekelijks op de hoogte van de uitgevoerde activiteiten. Jij bent de leider van de samenwerking, wanneer je tevreden bent dan kun je ervoor kiezen om door te gaan met bijvoorbeeld onze website realisatie, social media management of Personeelswerving 2.0. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op eigen krachten door te gaan, dan blijven wij gewoon op de achtergrond ter ondersteuning! 

 

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten