Samen creëren wij jouw online wereld.

Google Advertising

5Lopende Ads
Google advertising

Behaal vandaag nog succes! Via Google Ads

Staat jouw onderneming zoals gewenst in Google en ben je klaar voor de volgende stap? Genereer dan meer bereik met Google Ads!

Door de juiste budgetten af te stemmen op de juiste zoekopdrachten, zet jij snel en eenvoudig de concurrentie buitenspel. Het is daarnaast erg belangrijk de voortgang dagelijks bij te houden en te optimaliseren. Dus, wil jij jouw bedrijfsnaam binnenkort bovenin Google zien staan? Dan is Google Ads de weg naar jouw online succes!

Geoptimaliseerde ads

Het is van groot belang (voor je portemonnee) om enkel en alleen de advertenties te laten lopen die interessante (website)bezoekers naar je website lokken. Door continu te filteren welke zoekwoorden/advertenties geen resultaten opleveren, verhoog je de waarde van een klik en een bezoeker.

focus op de doelgroep

Iedere advertentie begint bij hetzelfde, je doelgroep. Welke bezoeker wil jij naar jouw website toe leiden en welke zoektermen gebruikt deze bezoeker? Bij Subbs brengen wij dit helder in kaart zodat er geen enkele klik verloren gaat!

Subbs Google Partner
Boek meer resultaat

Meer relevante bezoekers met Google Ads Kom bovenaan in Google

Google Ads uitbesteden

Wil jij jouw website of webshop aan de man brengen bij de converterende doelgroep? Dan is Google Ads de oplossing! Met specifieke campagnes, gericht op de zoekintenties van jouw klant, bereik je de meest relevante ‘leads’! We zien het vaak, bedrijven starten zelf campagnes op die niet goed ingesteld zijn of geen gegevens vastleggen. Vervolgens blijft de campagne doordraaien op niet interessant bereik en het wordt een ‘bijtaak’. Wij hebben al veel gewerkt in dit programma en zorgen ervoor dat er continu wordt geoptimaliseerd. Door Google Ads uit te besteden scheelt het jou tijd, geld en het levert veel meer potentiële klanten op. 

Onze Google Ads Werkwijze

Bij Google Ads draait alles om continuïteit en budget. Wij vinden het daarom ook heel belangrijk om goed op de hoogte te zijn van het bedrijf en het doel van Google Ads. Doelen kunnen bijvoorbeeld het binnenhalen van een order, verkrijgen van een e-mail of meer relevante bezoekers op je website zijn. Nadat alle doelen zijn vastgesteld is het tijd om aan de hand van deze doelen een advertentie op te stellen. Bij deze advertentie houden wij rekening met veelgebruikte zoektermen, locaties en sluiten we namen van concurrenten uit. Vervolgens laten we de advertentie een maand lopen om te kijken waar we verder kunnen optimaliseren. We bespreken de voortgang maandelijks en stellen hier een rapport voor op.

Resultaat van jouw Google Ads

Uiteindelijk gaat het maar om één ding, resultaat! Wanneer je de Google Ads laat uitbesteden vergroot je de kans op resultaat. Door je advertenties door een specialist te laten maken en bijhouden weet je zeker dat jouw budget in goede handen is. Met Google Ads kun je resultaat halen in de vorm van conversie (aankoop van een product), websitebezoek, contactgegevens of het laten lezen van content. Om nog meer inzicht te krijgen in jouw doelgroep en resultaten van advertenties, gebruiken wij Google Analytics. Wil je niet alleen zichtbaar zijn met Google Ads, maar ook zonder kosten hoog in Google komen te staan, dan is onze Zoekmachine optimalisatie ideaal voor jou! Ben jij benieuwd welke advertenties en resultaten voor jouw onderneming interessant zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een (online) afspraak in te plannen!

 

neem contact op

Iets dat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons weten