Samen creëren wij jouw online wereld.

CPO Nieuw-Balinge

Algemene website voor CPO Nieuw-Balinge gerealiseerd!

Website CPO Nieuw-Balinge

Voor CPO Nieuw-Balinge hebben wij een strakke website mogen maken. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, dit houdt simpelweg in dat mensen uit verschillende leeftijdscategorieën met elkaar als ‘collectief’ woningen gaan bouwen. Om de informatie omtrent dit plan zo goed mogelijk naar buiten te brengen, was een website meer dan gewenst. 

Responsieve website

Het doel was helder, het moest een informatieve website worden waarbij de ‘niet-leden’ nieuwsbrieven kunnen bekijken en waar de ‘wel-leden’ op een afgeschermd gedeelte bepaalde stukken konden inzien. We hebben de focus gelegd op het bieden van veel informatie zodat iedereen een goed beeld krijgt bij de plannen van dit CPO. 

Huisstijl

Om te starten hebben wij een logo gemaakt en hebben we de kleuren bepaald. Vervolgens hebben wij bekeken welk lettertype het beste bij de site past en dit samen tot een mooie huisstijl geformuleerd.

Conclusie

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en denken dat op deze manier de bezoeker van de website goed wordt geïnformeerd. Door middel van een duidelijk contactformulier kunnen mensen nu gemakkelijk lid worden van dit CPO.