Samen creëren wij jouw online wereld.

Autobedrijf Lindeboom

Social media campagne inzetten voor Autobedrijf Lindeboom!

Autobedrijf Lindeboom - Subbs

Autobedrijf Lindeboom is van oorsprong een familie bedrijf en bestaat al meer dan een halve eeuw. Van een klein bedrijf in een oude garage zijn ze uitgegroeid tot een gerenommeerd universeel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte en nieuwe auto`s. In de werkplaats verricht Autobedrijf Lindeboom met een enthousiast team alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Door de jarenlange ervaring bent u bij Autobedrijf Lindeboom aan het juiste adres!

Medio 2023 kwam Tim bij ons met de kwestie of wij online ondersteuning kunnen bieden door middel van social media berichten en advertenties. Het doel is simpel, meer focus leggen op de verkoop van auto’s. We gaan dit uitvoeren door middel van maandelijkse content met ter ondersteuning een aantal advertenties.

Wensen omtrent campagne

Het is tijdens de campagne belangrijk dat de huisstijl van Lindeboom goed naar buiten komt. Door de juiste kleuren, lettertypes en foto’s te gebruiken zorgen we dat de advertenties herkenbaar worden voor de mensen die worden bereikt. 

Social media content

Met advertenties op het Meta platform gaan al een zeer grote groep mensen bereiken die waarschijnlijk nog nooit met Lindeboom in aanmerking zijn gekomen. Om deze advertentie kracht bij te geven zullen we ook maandelijkse content plaatsen op Meta. Het doel hiervan is om de bezoekers te laten zien dat het bedrijf zeer actief is en om ook de mensen die bekend zijn met Lindeboom goed te informeren. 

Website optimalisatie

Als basis voor de campagne hebben we een aantal kleine aanpassingen aangebracht op de website. Hierdoor worden mogelijke bezoekers zo goed mogelijk geïnformeerd en kunnen ze zo effectief mogelijk de juiste informatie vinden. 

Appointment
Ontvang een offerte!