q Nick Pater Autotechniek | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Nick Pater Autotechniek

Website Realisatie Nick Pater Autotechniek

Pater Auto Techniek

Pater Autotechniek heeft een sterke passie voor auto’s en heeft een scherp oog voor detail. Eigenaar Nick heeft zijn kennis en expertise opgebouwd door de jaren heen. De droom was altijd om een eigen autobedrijf te starten, waar service en klantrelaties centraal zouden staan.

In de zomer van 2023 kwam Nick bij ons met de vraag of wij hem konden helpen met het bouwen van een website. Voorheen hebben wij ook zijn broertje Nico Pater al mogen helpen met een website. Echter lag de vraag van Nick iets anders.

Wensen omtrent website

De wensen van Nick waren vrij duidelijk. Hij wil graag een website die als online visitekaartje zal dienen. Het was voor Nick vooral belangrijk dat de website overzichtelijk is, zijn diensten goed naar voren komen en mensen contact met hem kunnen opnemen. 

We hebben de website overzichtelijk neergezet en de huisstijl van het logo terug laten komen in de site. Nadat we eerder al het logo hebben mogen maken is het een mooie verlenging van onze samenwerking dat nu ook de website is opgeleverd.