Samen creëren wij jouw online wereld.

Mancini Milano

Webshop realisatie voor Mancini Milano

Mancini Milano

Mancini Milano Is een prestigieus designermerk dat bekend staat om zijn combinatie van verfijning en stijl in kleding. Het merk heeft een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van hoogwaardige kledingstukken die tijdloze elegantie uitstralen, waardoor dragers hun individualiteit met gratie kunnen uiten.

Begin 2023 kwam Sander Mancini (oprichter van Mancini Milano) bij ons met de vraag of wij een stijlvolle webshop voor hem konden realiseren. We bekeken samen de mogelijkheden en websites die Sander mooi vond. Samen zijn we tot een design en indeling gekomen om vervolgens te gaan starten met bouwen.

Wensen omtrent webshop

Het doel was duidelijk, het moest een overzichtelijke en pakkende webshop worden. Ook was het erg belangrijk dat de webshop makkelijk is aan te passen. Uiteindelijk moest de webshop ook voorzien zijn van de nodige integraties en betaalmethodes.  

Het resultaat

De nieuwe Mancini Milano webshop biedt een scala aan kledingstukken en accessoires die de kenmerkende stijl van de ontwerper weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een T-shirt, een stijlvolle outfit of een uniek accessoire om je look te perfectioneren, de webshop heeft voor elk wat wils.

Naast het uitgebreide assortiment belooft de webshop ook een naadloze en intuïtieve winkelervaring. Gebruikers kunnen gemakkelijk door de verschillende categorieën bladeren, gedetailleerde productinformatie bekijken en veilig betalen via diverse betaalmethoden. Bovendien biedt de website regelmatig updates over nieuwe collecties en exclusieve aanbiedingen voor de trouwe klanten van Mancini Milano.

Samenwerking

Al met al was het een zeer prettige samenwerking met Sander en zijn we dan ook blij dat het project op juiste wijze is opgeleverd. Wij wensen Sander alle succes met zijn nieuwe webshop en zullen blijven samenwerken in de vorm van jaarlijks onderhoud. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de webshop ieder moment blijft draaien en er continu backups worden gemaakt.