Samen creëren wij jouw online wereld.

Ruyghe Venne

Website vernieuwd voor Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Ruyghe Venne X Subbs

Hotel Restaurant Ruyghe Venne is een sfeervol en gastvrij hotel gelegen in het prachtige Westerbork. Het is een plek waar gasten zich meteen thuis voelen en kunnen genieten van een heerlijk verblijf en culinaire hoogstandjes. Met een rijke geschiedenis en een toegewijd team dat de hoogste standaarden van comfort en service biedt, is Ruyghe Venne een geliefde bestemming voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers.

Een tijd geleden kwamen de eigenaren van Ruyghe Venne bij ons met de vraag of wij iets konden doen aan het uiterlijk van de website, of het in een modern jasje gestoken kon worden. Dat is gelukt.

Wensen omtrent de website

Voor Hotel Restaurant Ruyghe Venne was het essentieel om een moderne, gebruiksvriendelijke website te creëren die recht deed aan de schoonheid en gastvrijheid van het hotel. Het doel was om de online bezoekers een voorproefje te geven van de warme ambiance en de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Daarnaast wilde Ruyghe Venne ook speciale aanbiedingen en arrangementen op een overzichtelijke manier presenteren, zodat potentiële gasten gemakkelijk hun perfecte verblijf konden vinden.

Realisatie van de website

Vele maanden zijn er voorbij gegaan voordat de website live ging. Ondertussen hebben we veel tekst en uitleg gegeven aan de mensen van Ruyghe Venne om hen zelf het beheer te laten doen. Nu alles ontvangen is kan iedereen zelf de evenementen, de cadeaubonnen en de pagina’s aanpassen naar hun wens. Wij wensen Hotel Restaurant Ruyghe Venne veel succes in de toekomst, bedankt voor deze mooi klus.