Samen creëren wij jouw online wereld.

Groepsaccommodatie Kom in de Bedstee

4 websites opgeleverd voor Kom in de Bedstee

Kom in de Bedstee Groepsaccomodatie nieuwe websites

Kom in de Bedstee beschikt over verschillende groepsaccommodaties en vakantiewoningen gelegen in de Achterhoek, de locaties zijn gekenmerkt door bedstedes waar men in kan overnachten. Wij hebben voor iedere locatie een nieuwe website mogen maken.

In een periode van enkele weken hebben wij de verschillende website om weten te toveren tot een moderne website waar het boeken centraal staat.

Wensen omtrent website

De wensen omtrent de website heeft Dianne duidelijk kenbaar gemaakt, de website moet warmte uitstralen en bezoekers moeten direct overtuigd zijn van de gezelligheid die de accommodaties met zich mee brengen. We hebben de huisstijl daarom zo ingericht dat de sierlijke letters in combinatie met de warme kleuren ervoor zorgen dat de website zich onderscheidt van andere websites. Verder was van belang de klantenrecensies in beeld kwamen en dat het boeken van de accommodatie laagdrempelig was, dit hebben we mogelijk gemaakt door middel van koppelingen met andere boekingsmodules.

Website realisatie

We zijn gestart met het vergaren van relevante content, denk hierbij aan afbeeldingen en tekst van de vorige websites. Eerst hebben we de eerste website gerealiseerd en geoptimaliseerd naar de wensen van Dianne, later hebben we de overige drie websites nagenoeg identiek in elkaar gezet. We zijn ervan overtuigd dat Kom in de Bedstee weer een aantal jaar vooruit kan met de websites. Bekijk ze door op onderstaande links te klikken.

Groepsaccommodatie Kom in de Bedstee (30 personen) 
Kom in de Bedstee Woold (12 personen)
Kom in de Bedstee Sprookje (10 personen)
Kom in de Bedstee Uniek (4 – 6 personen)
Kom in de Bedstee Magie (4 – 6 personen)

Ben je toevallig op zoek naar een locatie voor een vrienden- en of familieweekend, zoek dan niet verder.