q De Parmentier | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

De Parmentier

Moderne website opgeleverd voor bedrijfsverzamelgebouw De Parmentier!

De Parmentier is een compleet uitgerust bedrijfsverzamelgebouw aan de Parmentierstraat in Hoogeveen, met aantrekkelijk geprijsde ruimtes voor een korte of langere periode.

Eind 2022 kwamen wij voor het eerst in gesprek met De Parmentier omtrent een nieuwe huisstijl en website. In samenwerking met Studio Mose mochten wij dit verzorgen. Samen presenteerden wij onze plannen om De Parmentier weer met een frisse blik naar buiten te brengen. 

Wensen omtrent website

De wensen omtrent de website waren vrij duidelijk, het moest persoonlijk worden met een volledig modern template. Door de strakke beelden die Studio Mose heeft geschoten konden wij perfect aan deze wensen voldoen. Verder was het van belang dat goed naar voren kwam hoe de kantoorruimtes eruit zien en of ze te huur zijn. Ook hebben wij de gebruikers van de kantoorruimtes duidelijk naar voren gebracht, op deze manier kun je al kennis maken met de bedrijven voordat je daadwerkelijk begint met huren. 

Website realisatie

Nadat we een aantal voorbereidende gesprekken hebben gehad was het moment daar om te starten met het bouwen. Het was van belang dat de oude website live bleef totdat de nieuwe website helemaal af was. We zijn naast de website gaan bouwen en hebben hem uiteindelijk achter de andere site ingeladen. 

Samen met Studio Mose hebben wij gekeken naar passende lettertypes, kleuren en indeling voor de website. Het was dan ook erg belangrijk dat in de indeling goed naar voren kwam wat de voordelen zijn, welke ruimtes er nog te huur zijn en welke faciliteiten De Parmentier aanbiedt. Uiteindelijk hebben wij dit zo goed mogelijk kunnen integreren in de website. 

Nadat wij in grote lijnen de website hadden staan konden wij dit aan De Parmentier laten zien. Na een zeer positieve reactie hebben wij de puntjes op de i gezet en konden wij de website opleveren, met succes!

Online werkzaamheden

Voor De Parmentier zullen wij ook het onderhoud beheren van de website. Op deze manier zorgen wij dat de website is voorzien van de laatste updates en backups. Om de zichtbaarheid van De Parmentier nog meer te boosten, zullen wij de aankomende periode ook de socialmediakanalen beheren. Want, samen creëren wij jouw online wereld!