Samen creëren wij jouw online wereld.

De Productie Raalte

Jaarlijks onderhoud en social media management voor De Productie Raalte

De Productie Raalte - Subbs

De Productie Raalte  is een maatschappelijke onderneming in Raalte. Doe jij zaken met De Productie? Weet dat het werk gedaan wordt door mensen voor wie werk niet zo vanzelfsprekend is. 

Eind 2022 kwam De Productie met de kwestie of wij een plan wouden maken voor het jaarlijks onderhouden van de website. Na een aantal goede gesprekken kwamen wij uit bij een opmaat plan waarbij naast het onderhoud, ook de fotografie (studio mose) en de content mochten gaan verzorgen.

Wensen omtrent website onderhoud

Na een aantal goede gesprekken werd duidelijk wat de wensen van De Productie waren. Aan de hand van deze wensen mochten wij een plan opstellen met onze expertise. Al snel bleek het een juiste match tussen Subbs en De Productie, want we kregen een GO! Voor de website zullen wij alles in de gaten houden en zorgen dat de site voorzien is van de laatste updates. Op deze manier kan De Productie zich zonder zorgen bezighouden met de eigen werkzaamheden. 

Content creatie

Naast het website onderhoud raadde Subbs aan om maandelijkse content te plaatsen zodat men een helder beeld krijgt van de werkzaamheden. Dit leek De Productie ook een goed idee en ook hier konden we mee aan de slag gaan. Het is de bedoeling om de maatschappelijke werkzaamheden terug te brengen in content op de website en dit vervolgens bekend te maken via LinkedIn. 

Bedrijfsfotografie

Naast goede teksten zijn goede foto’s natuurlijk cruciaal voor de uitstraling van een website en LinkedIn. De Productie zag dat er een aantal beelden op de site verouderd waren en er niet echt een database aan foto’s beschikbaar was. Voor dit onderdeel hebben wij Studio Mose ingeschakeld om op locatie bedrijfsfoto’s te maken. Deze foto’s zullen wij vervolgens weer toepassen bij berichten en op de website.