Samen creëren wij jouw online wereld.

Van Thé

Strakke webshop gerealiseerd voor Van Thé!

Van Thé - Webshop

Van Thé is een startende onderneming die zich gaat focussen op de verkoop van sieraden en accessoires. Bij Van Thé staat uitstraling hoog in het vaandel, daarnaast is ook de kwaliteit van het aanbod van de hoogste plank. Medio 2022 kwam Van Thé met de vraag voor een webshop, via deze manier worden namelijk de verkopen gedaan. 

Wensen omtrent webshop

Om een goed idee te krijgen van de wens van Van Thé zijn wij een aantal keren in gesprek gegaan. Aan de hand van deze gesprekken konden wij een op-maat-plan maken die past bij de verwachtingen van het bedrijf. Het was de wens om een strakke webshop te realiseren die op alle apparaten goed functioneert. Tevens was het van groot belang dat de website gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. 

Na het bespreken van de wensen zijn wij in samenwerking met Studio Mose tot een handboek gekomen omtrent de huisstijl. Dankzij de luxe kleuren en inzicht in lettertype, konden wij al langzaam werken aan een concept van de webshop.

Webshop realisatie

Nadat alle plooien waren glad gestreken konden wij van start gaan met het bouwen van de site. We zijn begonnen bij de basis, zo hebben we de domeinnaam vastgelegd, de hosting gekozen en een aantal concepten met elkaar besproken. Nadat Van Thé een aantal voorkeuren had doorgegeven en er een concept gekozen was, konden wij beginnen met de bouw. 

In deze volgende fase zijn we begonnen met het opstellen van een navigatiestructuur. Deze structuur is namelijk de basis voor de pagina’s die wij gaan maken. Vervolgens zijn we begonnen met het opzetten van de Home-pagina en het integreren van de ‘Shop’. In de shop was het vooral belangrijk dat de verschillende categorieën duidelijk naar voren kwamen. Nadat de shop was ingericht, was het tijd om de producten toe te voegen. Door mooie foto’s, duidelijke titels en een goede beschrijving, komt de shop goed tot zijn recht. Tot slot hebben wij de overige pagina’s (over, contact etc.) gevuld en aan de menustructuur toegevoegd. Achter de webshop hebben wij ook integraties gekoppeld met betaal- en verzendmethodes, nu is het tijd om te verkopen!

 Webshop oplevering

Na een looptijd van circa een maand was het moment daar. Van Thé is LIVE!! We kijken terug op een fijne samenwerking met verschillende partijen. Het eindresultaat mag er wezen en het is nu de tijd dat Van Thé gaat knallen met de verkoop van sieraden en accessoires. 

Webshop onderhoud

We hebben Van Thé, zoals gevraagd, uitleg gegeven in het onderhouden van de webshop. Nu kan het bedrijf zelf producten toevoegen, teksten aanpassen etcetera. Echter houden wij de eerste periode altijd een extra oogje in het zeil. Op deze manier kan de klant met een gerust hart dingen proberen in de webshop, zonder dat er iets mis kan gaan.