Samen creëren wij jouw online wereld.

S.v. Nieuw-Balinge

Website mogen realiseren voor S.v. Nieuw-Balinge!

Website realisatie sv nieuw balinge

S.v. Nieuw-Balinge

De voetbalvereniging SV Nieuw-Balinge is de grootste sportvereniging van het dorp. Een vereniging met een heel verleden (opgericht 19 mei 1949) en een goede toekomst, maar tevens ook een club met een goede sfeer en die draaiende wordt gehouden door veel vrijwilligers. Het terrein van de vereniging is gelegen aan de westrand van het dorp aan de Haarweg 69 en bestaat uit twee velden en een trainingsveld.

Website realisatie

Voor de voetbalclub uit het noorden hebben wij een nieuwe website mogen realiseren. De vraag vanuit de club was voornamelijk een responsieve website waar eenvoudig doorheen te scrollen is. Wij hebben naar de vraag geluisterd en hebben het in werking gezet. De website beschikt over verschillende pagina’s waar de informatie op een moderne wijze wordt gepubliceerd. 

Na het bespreken van de nodige aanpassingen is de website geoptimaliseerd en online gezet. Het resultaat is een frisse website met een zeer moderne uitstraling. Door het gebruik van de kleuren uit het logo, heeft de website een strakke huisstijl met daarin actiefoto’s. Al met al weer een mooi resultaat!