q Website gemaakt voor VRX Advies en Realisatie B.V. | Subbs.
Samen creëren wij jouw online wereld.

VRX Advies en Realisatie B.V.

Meertalige website gerealiseerd voor VRX Advies en Realisatie B.V.

VRX Advies en Realisatie B.V. - Subbs

VRX Advies en Realisatie B.V. is een bedrijf dat gevestigd is in het hoge noorden, Groningen. #VRX is een startend bedrijf gevestigd in Groningen dat zich richt op Virtual Reality. VRX gaat een wezenlijke bijdrage leveren door problemen en mogelijke oplossingen visueel inzichtelijk te maken. VRX wil hier aan bijdragen door op het juiste moment Virtual Reality in te zetten ter bevordering van participatie.

Wensen omtrent website

De wensen van VRX Advies en Realisatie B.V. waren om een website te krijgen die geschikt is voor de Europese markt, hiervoor moest het beschikken over meerdere talen. Het voornaamste doel van de website was om de thema’s en producten op een zo helder mogelijke manier naar voren te komen. Het opnemen van contact is dan de logische tweede stap. De website beschikt over een erg uitgebreid contactformulier waar ieder thema / product naar voren komt. 

Tevens beschikt de website over een modern, mobiel en Google vriendelijke uitstraling die daarnaast ook nog eens erg snel is. Al met al een mooi project die naar tevredenheid is afgerond.

Website realisatie

Wij zijn in contact gekomen met de mede-oprichter (Roy Boertien) via ons netwerk. Eind 2021 zijn we bij elkaar gekomen en binnen een maand is de website opgeleverd. Naast de realisatie van de website zullen wij voor VRX ook de website onderhouden, dit houdt in dat we de website blijven voorzien van informatie om de website zo up-to-date mogelijk te houden.

Google My Business

Naast de website hebben we ook Google My Business gemaakt voor het bedrijf, VRX Advies en Realisatie B.V. is helemaal klaar om te starten. Bekijk het resultaat door hieronder op de knop te drukken!