Samen creëren wij jouw online wereld.

Ingrid Westen Zorgt

Website gerealiseerd voor Ingrid Westen Zorgt - Hoogeveen

Ingrid Westen Zorgt

Ingrid is jarenlang werkzaam geweest in de zorg maar wilde graag voor haarzelf. Mevrouw wilde graag meer tijd en aandacht besteden aan cliënten, hiervoor was voor haarzelf beginnen de beste optie. Ingrid wilde graag een website waar haar verhaal, haar diensten en haar visie helder naar voren kwamen, dat is gelukt.

Website laten maken Hoogeveen

De website die wij voor Ingrid Westen gemaakt hebben is voorzien van een modern uiterlijk die mobiel en Google vriendelijk is. Alle aspecten om haar verhaal over te brengen zitten in de website, het is in deze branche erg belangrijk om het verhaal achter Ingrid over te brengen, dit hebben wij gedaan door veel persoonlijke elementen in de website terug te laten komen.

Logo ontwerpen Hoogeveen

Voor Ingrid Westen hebben wij niet alleen de website gemaakt, maar ook het logo. De website is volkomen afgestemd op de kleuren en elementen van het logo.

Google Mijn Bedrijf & Zakelijk Facebook laten maken

Om alles voor Ingrid op het online vlak uit handen te nemen hebben wij ook een Google Mijn Bedrijf aangemaakt voor Ingrid en een zakelijke Facebook pagina aangemaakt. Ingrid is helemaal klaar om te starten met haar eigen bedrijf!