q Handelsonderneming Nico Paters | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Handelsonderneming Nico Paters

Strakke website opgeleverd voor Handelsonderneming Nico Pater

Handelsonderneming Nico Pater

Handelsonderneming Nico Pater is een jong, gedreven onderneming die zich bezighoudt met de verkoop van brommers. Om de verkoop te vergemakkelijken was Nico opzoek naar een moderne website. Nadat Nico de vraag bij ons neerlegde of wij een website konden bouwen die voldoet aan zijn wensen, hebben wij een plan van aanpak opgesteld. Na goed overleg is het plan aangescherpt en opgestart. 

Wensen omtrent website

Het was voor ons snel duidelijk hoe Nico de website voor zich zag. Het moest voor de consument makkelijk zijn om het aanbod te bekijken. Daarnaast wordt tekstueel omschreven waar de brommers over beschikken en in welke staat ze verkeren.

Naast het aanbod was het ook belangrijk om de website wel ‘persoonlijk’ te houden. Door een kort stukje over het bedrijf te vertellen, wordt het voor de bezoeker direct duidelijk waar ze mee te maken hebben. In combinatie met mooie foto’s en een strakke huisstijl straalt het zeker een stukje kwaliteit uit. Kwaliteit die Nico weer terug laat komen in zijn aanbod!

Website realisatie

Nadat het plan van start kon gaan zijn wij bezig gegaan met het bedenken van de website structuur. Aan de hand van deze structuur hebben wij pagina’s, titels en teksten bedacht. Vervolgens hebben wij de kleuren van de huisstijl bepaald en zijn we bezig gegaan met het vullen van de pagina’s.

Om de pagina’s zo aantrekkelijk mogelijk te maken, hebben wij duidelijke titels en strakke afbeeldingen gebruikt. Hierdoor verwachten wij een verhoogde gebruikerservaring die voor meer verkopen zou moeten zorgen. Om het vervolgens voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken om contact op te nemen hebben wij WhatsApp en een contact formulier geïntegreerd. 

Tot slot hebben wij de onderkant (footer) van de website opgemaakt en gevuld en hebben wij de site geoptimaliseerd op snelheid en mobielvriendelijkheid.