q H Koops Voegwerken & Gevelrenovatie | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

H Koops Voegwerken & Gevelrenovatie

Website gerealiseerd voor H Koops!

H koops

H. Koops Voegwerken & Gevelrenovatie B.V.

H. Koops bestaat uit een jong team van ervaren voegspecialisten die uit de regio Drenthe en omstreken komen. Huub Koops is een aantal jaar geleden gestart met het bedrijf en heeft in de jaren verschillende medewerkers aangetrokken. Velen komen bij andere bedrijven vandaag, maar anderen zijn intern opgeleid. Hier leren ze hoe onze kwaliteitsgarantie kunnen waarborgen.

Kenmerken als kwaliteit, afspraak is afspraak, snel inzetbaar en pas weggaan als de klant tevreden is zijn tekenend voor H. Koops en de houding van onze werknemers. Wilt u uw voegen laten vernieuwen of heeft u andere werkzaamheden die wij wellicht voor u kunnen verrichten, plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in en we bespreken de mogelijkheden!

Website realisatie

Voor H Koops was het belangrijk om te gaan vernieuwen. Zo zijn we na een goed gesprek eens geworden waar de website wel en niet over moest beschikken. Naar aanleiding van dit gesprek zijn wij direct aan de gang gegaan en zijn we de website gaan realiseren. Tijdens de bouw van de website zijn wij ook bezig geweest met Google My Business en het doorsturen van berichten via de oude mail naar de nieuwe. 

Toen was hij daar… de vernieuwde website was af! Het moment was daar dus hebben wij bij Huub de website mogen presenteren en heeft hij aangegeven wat hij ervan vond. Tot slot hebben wij de laatste puntjes op de i weten te zetten en hebben we de site kunnen opleveren. Al met al zijn wij erg trots op het eindresultaat en willen wij Huub bedanken voor het vertrouwen in ons.