q Steigermonteur.nl | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Steigermonteur.nl

Website en online marketing pakket voor Steigermonteur.nl!

Website Steigermonteur.nl

Kwaliteit en vakwerk, termen die je bij Steigermonteur.nl zeker weten terugziet. Aan ons de taak om dit terug te laten brengen in een overzichtelijke website en op de social media. Eind 2023 kwamen wij in gesprek met Steigermonteur.nl en al snel kregen we een klik. Na een aantal goede gesprekken en voorbereidingen konden we dan ook vlot aan de slag met deze mooie case. 

Website in de steigers!

Steigermonteur.nl beschikte al over een website waar de informatie duidelijk naar voren kwam. Echter kwamen we samen tot de conclusie dat de website wel een upgrade verdiende, ook gezien de groei waar Steigermonteur.nl zich in bevindt. Dit klonk ons als muziek in de oren en we hebben de site dan ook in de steigers gezet. 

We zijn begonnen met het uitdenken van een design, waarbij de kleur blauw natuurlijk erg belangrijk was. Nadat we deze indeling scherp hadden, zijn we door gaan bouwen met een dienstenpagina en een pagina voor de projecten. Tot slot hebben we hier een geheel van gemaakt en kreeg de site al een waar gezicht. 

We hebben het eerste concept besproken met Steigermonteur.nl en we waren beiden enthousiast. Uiteraard moesten de nodige tekstuele aanpassingen nog worden doorgevoerd waarna we het eindproduct presenteerden. Na de laatste puntjes op de ‘i’ konden we de site dan ook publiceren en aan het grote publiek tonen. Dat was nog maar het begin van deze samenwerking…

Online zichtbaarheid Steigermonteur.nl

Toen de website eenmaal stond zijn we verder gegaan met het online presenteren van Steigermonteur.nl. Zo hebben we de LinkedIn opgetuigd en hebben we een plan bedacht hoe we de markt gaan bestormen. Zo zijn er voor 4 medewerkers LinkedIn accounts aangemaakt om het bedrijf wat meer body te geven online. We gaan maandelijks LinkedIn berichten plaatsen op het bedrijfsaccount waarbij we projecten en de diensten naar voren zullen laten komen. Tevens zullen wij de persoonlijke accounts managen. 

Conclusie

Steigermonteur.nl is weer helemaal up-to-date wat betreft de website en wordt op een professionele manier gepresenteerd op LinkedIn. Wij zijn erg blij en trots dat wij dit mooie project hebben mogen opleveren. Op naar meer…!