q Studio JUUT. | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Studio JUUT.

Stijlvolle website gerealiseerd voor Studio JUUT.

Studio JUUT.

Stijlvol en overzichtelijk, dat waren de wensen van Judith Makken van Studio JUUT. wat betreft de website. Begin 2024 kwamen wij in contact met Judith. Na een goed gesprek en het in kaart brengen van de wens, kwamen we al snel tot de conclusie dat dit een mooie samenwerking kon gaan worden.  

Vormgeving

Om zo goed mogelijk van start te gaan zijn we begonnen met het ontwerpen van de website. Door de goede communicatie met Judith konden we de website al snel inrichten zoals we mooi vonden. Nadat wij de website hadden vormgegeven werd het tijd om de website tekstueel aan te vullen. 

Website Realisatie

Nadat het ontwerp stond en het klaar was om de website ’tot leven te brengen’ zijn we verder de diepte in gedoken. Van het selecteren van kleurenpaletten tot het ontwerpen van op maat gemaakte functionaliteiten, elk aspect van de website werd zorgvuldig overwogen en uitgevoerd met oog voor detail. We werkten nauw samen met Judith om ervoor te zorgen dat de lancering naadloos verliep en dat de website voldeed aan hun verwachtingen en vereisten. Met een soepele overgang naar het live gaan, kon Studio JUUT. de online aanwezigheid versterken.

Conclusie

Het eindresultaat was een zeer strakke website die niet alleen de esthetiek van de interieurspecialist weerspiegelde, maar ook de passie voor het vak. Met een intuïtieve gebruikerservaring en een aantrekkelijk ontwerp gaat de website zeker helpen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande relaties te versterken.

Wij zijn zeer dankbaar voor de kans om met Studio JUUT. samen te werken en om een website te creëren die de kracht van het werk naar voren brengt.