Samen creëren wij jouw online wereld.

Adviesgroep Mulderij

Werken-bij Website gerealiseerd voor Adviesgroep Mulderij!

Werkenbij Mulderij

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen Adviesgroep Mulderij. Als klant kiest je bij Mulderij zelf de manier waarop je jouw financiële zaken wilt regelen. Adviesgroep Mulderij is een bekend lokaal bedrijf waar persoonlijk contact centraal staat. 

Eind 2023 kwamen wij met Mulderij in contact voor het oppakken van de vacatures. Na een aantal goede gesprekken hebben we hier een plan voor gemaakt en zijn we gestart met de werken-bij website. 

Werken-bij website

De wensen voor de werken-bij website waren duidelijk. Het moest een overzichtelijke site worden waar kandidaten alle nodige informatie kunnen vinden over de vacatures. De website werd in een nieuw jasje gestoken en is voorzien van de laatste ontwikkelingen. De menustructuur is voorzien van Wat we doen – Onze cultuur – Sollicitatieprocedure – Contact en Vacatures. Op deze manier is de site overzichtelijk en kun je er makkelijk doorheen navigeren. 

Conclusie

Adviesgroep Mulderij is nu helemaal voorzien van een strakke werken-bij website van deze tijd. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de site dan via de knop hieronder.