q Randy’s Reiscreaties | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Randy’s Reiscreaties

Website & logo realisatie Randy's Reiscreaties!

Subbs - Randy's Reiscreaties

Randy’s Reiscreaties

Als persoonlijk reisadviseur van ReisCreaties heeft Randy een droombaan; elke dag mag hij de mooiste reizen samenstellen en mensen adviseren en inspireren om een geweldige vakantie
te beleven! Vol passie en enthousiasme helpt Randy u bij het samenstellen van uw reis. Of het nu gaat om een weekendje weg in eigen land, een spectaculaire rondreis, een ontspannen strandvakantie, wintersport of een leuke stedentrip in combinatie met een activiteit; voor elk type reis kunt u bij Randy terecht. Zo kunt u alles volledig uit handen geven, maar als u zelf al suggesties heeft, dan kijkt Randy graag met u mee en wellicht kan hij deze reis tegen betere voorwaarden of tegen een beter tarief voor u boeken.

Branding

In het eerste kwartaal van 2021 kwam Randy met de vraag of wij een website en logo konden realiseren. Het logo was hierbij leidraad voor de huisstijl. Er is gekozen voor een blauw/groene samenstelling aangezien deze kleuren terugkomen in de natuur (water en landschap). Dit sluit mooi aan bij de diensten die Randy uitvoert. 

Website realisatie

Nadat de huisstijl was bepaald kon de website gebouwd worden. Eerst is de navigatiestructuur opgesteld met de gewenste pagina’s. Vervolgens zijn de pagina’s gevuld met content en extra tools. Zo beschikt de homepagina over een wereldkaart die alle door Randy bezochte landen weergeeft. Per land beschrijft Randy zijn ervaringen en geeft hij tips en tricks. Tot slot is de website gevuld met afbeeldingen en mobielvriendelijk gemaakt.