q Communicatie Techniek Nederland | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Communicatie Techniek Nederland

Communicatie Techniek Nederland

Communicatie Techniek Nederland

Communicatie Techniek Nederland (CTNed) is een professioneel en vakkundig bedrijf, gevestigd in het noorden van het land. Zowel in Nederland als daarbuiten bieden wij onze diensten aan. CTNed is gespecialiseerd in glasvezelprojecten. Hierbij valt te denken aan aanleg, montage, fusielassen, OTDR-metingen, enzovoorts

Het bedrijf groeit snel en krijg in korte tijd verschillende projecten erbij. Om aan de druk van de verschillende projecten te kunnen voldoen is het hebben van personeel belangrijk. Om nieuwe mensen aan te trekken hebben ze gebruik gemaakt van onze dienst #Personeelswerving2.0. Het resultaat is dat wij 28 personen aangeleverd hebben bij het bedrijf die allemaal open stonden om bij het bedrijf te komen werken. CTNED heeft hier veel aan gehad, in de zin van nieuwe medewerkers. 

Website realisatie CTNed

In begin 2022 hebben wij voor Communicatie Techniek Nederland de website mogen vernieuwen. Het bedrijf wenste een website waar alle projecten helder en goed naar voren kwamen. Dit is gelukt, wij hebben een strakke website, die meertalig is neergezet waar het bedrijf de aankomende jaren verder mee kan. Ook heeft het grote stappen gemaakt in de online vindbaarheid, hier deed het bedrijf voorheen namelijk niks aan. CTNed kan weer vooruit, beide partijen zijn tevreden met het resultaat!

Online personeelswerving 2.0

De online personeelswerving van Subbs is uniek in zijn soort. Wij zorgen ervoor dat de drempel voor kandidaat heel laag is om contact op te nemen. De persoon hoeft enkel korte gegevens achter te laten op social media en wij doen de rest. Wij screenen de persoon, kijken wat hij of zij gedaan heeft maar ook voornamelijk wat hij of zij wil gaan doen. Wanneer het overeenkomt met de kenmerken die het bedrijf achter gelaten heeft sturen wij de persoon door naar het bedrijf.

Social Media & Website Management 

In eerste instantie was enkel het werven van personeel de bedoeling, door de prettige samenwerking zijn hier meerder diensten aan toegevoegd. Op het moment zorgen wij ervoor dat het bedrijf op relatieve zoekwoorden in Google beter vindbaar wordt en houden wij de socials bij om ervoor te zorgen dat de doelgroep voorzien wordt van informatie.

CTNED-Busjes-Emmen-